Zašto će Haier veš mašine biti vaš prvi izbor?

  0

Neophodna vam je nova veš mašina? Ako ste već odlučili da menjate staru, razmišljajte o novitetima koje nude proizvođači i olakšajte sebi.

Haier veš mašine sjajan su izbor ukoliko želite dugotrajnu, tihu i pouzdanu mašinu za pranje, sušenje veša ili oboje, uz profesionalne rezultate brige o vešu.

Da ne biste gubili vreme na istraživanje koju mašinu da kupite, donosimo vam sjajne razloge zbog čega su baš ovi modeli odličan izbor:

 • Sjajne opcije programa – mogućnost da rad mašine prilagodite svojim potrebama
 • Profesionalni rezultati – u toplini vašeg doma vaš veš će biti opran kao u perionicama
 • Izdržljivost – motori su konstruisani da traju dugi niz godina
Video: Haier Europe

Inovacije Haier mašina za pranje i sušenje veša I-Pro Serije 7 će vas oboriti s nogu

Odabir ovog dela bele tehnike za svako domaćinstvo je važna stavka jer treba izabrati mašinu koja će biti dugoročno i efikasno rešenje za brigu o vešu cele porodice. Mašine za veš brenda Haier I-Pro Serije 7 su upravo takve.

One imaju opsežnu listu funkcija, dizajnirane su da vam uštede vreme, pa čak i da vam omoguće da podesite trajanje vaših izabranih ciklusa za pranje.

Mašinama se upravlja veoma jednostavno zahvaljujući digitalnom ekranu. Pomoću njega, lako možete da odaberete program i parametre pranja koji su vam potrebni za određenu vrstu garderobe. Takođe, možete da vidite i koliko vremena je preostalo do završetka ciklusa.

Devojka podešava programe pranja na digitalnom ekranu Haier veš mašine iz I-Pro serije 7
Foto: Haier Europe

Važno je naglasiti da većina modela iz I-Pro Serija 7 ima Direct Motion motor koji omogućava ekstremno tih rad i stabilnost uređaja tokom centrifuge. Ovaj motor je:

 • Jednostavan
 • Izdržljiv
 • Efikasan

Napravljen je da traje, radi bez kaiša, četkica i remenice i direktno je pričvršćen za bubanj. Na taj način znatno smanjuje nivo buke i vibracije pri radu mašine, štedi energiju i produžava radni vek uređaja.

Direct Motion motor na veš mašini Haier
Foto: Haier Europe

Haier mašine za veš I-Pro Serije 7 potpuno su prilagođena korisniku i poseduju tehnologiju koja brine o vašoj odeći. Neke od funkcija uključuju:

 • I-Refresh – pomoću ove funkcije osvežite svoju garderobu i uklonite alergene i neprijatne mirise
 • Antibakterijski Treatmen (ABT®) – štiti mašinu od buđi i bakterija, posebno u delovima poput fioke za deterdžent i gume na vratima, a čistija mašina znači i čistiji veš
 • I-Time – omogućava da trajanje programa prilagodite svom vremenu, čak i dok mašina radi

Vaša odeća oprana u ovakvoj mašini ostaće istog kvaliteta, a potpuno čista. Situacije kada umesto vunenog džempera iz mašine izvadite dečji džemperčić, jer se skupio iako ste ga prali na programu za vunu, ostaće samo u pričama.

Zahvaljujući Haier mašinama za veš, kvaltet i najosetljivijih materijala biće postojan duže.

Mašina za pranje veša koja se prilagođava vama – HW80 sa kapacitetom od 8 kg i HW100 od 10 kg

Ako vam je potrebna veš mašina većeg kapaciteta, tu su HW80 i HW100 mašine u kojima možete oprati i do 10 kg veša.

Odlične A energetske klase, one poseduju antibakterijsku tehnologiju i sistem za otklanjanje najtvrdokornijih fleka. Trava, krv, sokovi, mleko, zemlja, vino, sve će biti oprano. Osim toga, poseduju i zaštitu od izlivanja pene.

Ovo su samo neke od njihovih funkcija koje će vas osvojiti i brigu o vešu učiniti lakšom:

 • Auto Weight – pomoću nje možete automatski regulisati potrošnju struje, vode i vremena pranja, sve na osnovu količine veša od 1 kg do punog kapaciteta
 • Praktični tasteri – za regulaciju brzine centrifuge, temperature, za dodatno ispiranje
 • LED osvetljenje bubnja – omogućava maksimalnu vidljivost, pa je traženje izgubljenih čarapa istorija
 • 525 bubanj – najveći prečnik bubnja kod mašina standardnih dimenzija tako da možete lako ubaciti i izvaditi veš iz nje

Ove mašine za veš idealne su za uštedu vremena jer zahvaljujući većem kapacitetu možete oprati više veša odjednom, a takođe i prilagoditi trajanje ciklusa svojim potrebama.

Pored toga, bubanj poseduje i specijalne digitalne senzore koji vam omogućavaju da operete i manju količinu veša od predviđene, ali bez dodatnog utroška vode, energije i vremena.

Smart Dual Spray sistem

Jedna od veoma korisnih funkcija ovih Hair mašina za veš je mogućnost automatskog čišćenja. Ova funkcija aktivira se na kraju svakog pranja. Na taj način obezbeđuje se viši stepen higijene tokom pranja veša, a vaša mašina će uvek biti besprekorno čista.

Pillow bubanj

Haier mašine za pranje veša poseduju specijalnu vrstu bubnja koji brine o vašem vešu čak i ako je od najosetljivijih tkanina.

Zahvaljujući metalnim ispupčenjima jastučastog oblika vaš veš će lagano kliziti po površini bubnja, tako da je krzanje tkanina svedeno na minimum. Na taj način sprečavaju se oštećenja tkanine i vaša odeća će duže biti kao nova, bez obzira na to koliko je puta operete.

Pilow bubanj na Haier veš mašini dizajniran za posebnu negu tkanine
Foto: Haier Europe

Mašina za sušenje veša HD100 čini da vaš veš bude kao nov

Ako vam je potrebna mašina za sušenje veša, Haier ima rešenje i za to. Sjajne performanse preporuka su da se opredelite za model HD100.

Ova kondenzaciona mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom pripada energetskoj klasi A++ koja vam garantuje uštedu struje. Kapacitet od 10 kg omogućiće da u njoj sušite čak i ćebad.

Programi za pamuk, sintetiku, osetljive komade, košulje, za brzo sušenje uštedeće vaše vreme, a odloženi start od 23h pružiće vam dodatnu fleksibilnost. Od ostalih karakteristika ove mašine za sušenje veša izdvajamo:

 • i-Refresh – ako imate potrebu samo da osvežite neki deo garderobe, ovo je idealno rešenje
 • Taster za sistem protiv gužvanja – izuzetno korisna opcija jer se na ovaj način smanjuje stepen izgužvanosti veša i izbegava ili olakšava peglanje
 • Korpa za sušenje patika – veoma koristan dodatak koji znatno olakšava pranje i sušenje ovog dela sportske opreme
 • Senzorsko sušenje – ima tri nivoa sušenja, ekstra suvo, suvo za ormar i suvo za peglanje
 • Indikator za čišćenje filtera – ovaj indikator se uključuje kada je potrebno očistiti filter, čime se sprečava eventualni kvar na mašini
 • Bezbednosno zaključavanje tastature tokom rada – sjajno za porodice sa malom decom, ali i za sve korisnike, jer obezbeđuje maksimalnu sigurnost pri radu uređaja

Sa Haier mašinom za sušenje veša HD100 nećete pogrešiti. Zahvaljujući odličnim performansama, ovaj model će zadovoljiti i najizbirljivije.

Mašina za pranje i sušenje veša HWD80 za kvalitet bez greške

Za sve koji iz bilo kog razloga (nedostatak prostora, funkcionalnost, ušteda) žele da imaju „dva u jednom”, Haier mašina za pranje i sušenje veša HW80 je pravi izbor.

To je odlična mašina sa antibakterijskom tehnologijom i nežnim Pillow bubnjem sa LED osvetljenjem. Kapacitet pranja joj je 8 kg, a sušenja 5 kg.

Pored programa koje ima i prethodna mašina, ovaj model poseduje i program za express pranje, koje traje svega 15 minuta. Takođe ima Direct Motion motor koji je veoma tih i omogućava veliku stabilnost uređaja.

Veoma je efikasna u uklanjanju fleka, poseduje ABT tehnologiju za održavanje maksimalne higijene, kao i dodatne funkcije koje će vam olakšati rukovanje i organizaciju.

ABT tehnologija na veš mašini Haier obezbeđuje antibakterijsko čišćenje posude za deterdžent i gume na vratima mašine
Foto: Haier Europe

Idealan izbor za manje stanove jer sa njom štedite na prostoru, ali i za sve koji bi da sebe poštede premeštanja veša iz mašine za pranje u onu za sušenje.

Benefiti kupovine Haier veš mašine

Nadamo se da je ovo dovoljna preporuka da vaš izbor bude neka od Haier veš mašina. Ako želite kvalitet, raznovrsnost opcija koje se prilagođavaju vama i dugotrajnost, onda su aparati ovog brenda odličan izbor.

Pored sjajnih funkcija, kupovinom ovih uređaja u Tehnomaniji dobijate još nekoliko sjajnih benefita:

 • 7 godina garancije – jedini uslov je da se registrujete na sajtu Haier u roku od 30 dana od datuma kupovine.
 • 15 godina garancije na Direct Motion motor – da biste ostvarili ovaj benefit potrebna je registracija u roku od 30 dana od datuma kupovine. Ovaj benefit važi za mašine za pranje i kombinovanu mašinu za pranje i sušenje.

Ne propustite ove pogodnosti i pogledajte ponudu Haier veš mašina u Tehnomaniji.

Kupovinu Haier uređaja možete obaviti putem sajta ili odlaskom u neku od Tehnomanija prodavnica gde će vas ljubazni prodavci informisati o svim karakteristikama uređaja za koji ste zainteresovani, ali i benefitima koje je Tehnomanija pripremila za kupce.Ostavite komentar