Galaxy S21 telefoni, da svaki vaš dan bude nezaboravan

  6

Nove boje, prefinjeni dizajn i performanse koje ruše granice do sada viđenog – nova Samsung Galaxy S21 serija telefona i ovoga puta donosi nešto potpuno novo. A da li ste nešto drugo očekivali?

14. januara su predstavljeni najnoviji flagship uređaji Galaxy S21, S21+ i S21 Ultra koji otvaraju novo poglavlje inovacija kada je u pitanju S serija. Ukoliko želite da saznate sve detalje, sada je pravo vreme da se upoznate sa S21 telefonima koji svojim performansama prkose budućnosti.

Samo u pretprodaji sjajni pokloni uz svaki Galaxy S21 telefon

Svi oni koji prate Samsung i trendove koje diktira ovaj brend sigurno znaju da i svaka nova serija telefona donosi brojne novosti, ali i zanimljive poklone za njihovu kupovinu tokom perioda pretprodaje.

Ovoga puta, od 14. do 28. januara 2021. godine uz kupovinu bilo kog modela Galaxy S21 telefona, svaki kupac dobija slušalice, plus premium uređaj Galaxy SmartTag.

  • Uz Galaxy S21 i S21+ dolaze Galaxy Buds Live bežične slušalice i Galaxy SmartTag.
  • Za Galaxy S21 Ultra se dobijaju bežične slušalice Galaxy Buds Pro i Galaxy SmartTag.

Poklon slušalice i SmartTag za poručene Galaxy S21 telefone u pretprodaji

Zalihe su ograničene, pa nemojte propustiti da na vreme poručite neki od Galaxy S21 telefona tokom preorder perioda i iskoristite priliku da dobijete super poklone.

Neodoljiva Galaxy S21 i S21+ kamera koja beleži vaše najlepše trenutke

Ako je kamera jedna od prvih asocijacija kada pomislite na novi telefon, Galaxy S21 vas neće razočarati. Video-snimci, slike, šta god da je vaša sfera interesovanja, uživaćete u profesionalnim mogućnostima fenomenalne kamere ovih telefona.

Stvoreni da prate sve poslednje trendove i inovacije u svetu digitalnih medija i društvenih mreža, novi Galaxy telefoni donose vrhunske mogućnosti kada je u pitanju kreiranje foto i video-sadržaja:

  1. 8K Snap – poboljšane karakteristike uz koje ćete praviti kristalno čiste 8K video-snimke. Čak i u dinamičnim trenucima, zahvaljujući Super Steady funkciji snimak će biti potpuno stabilan.
  2. Director’s View opcija – za biranje najboljeg kadra.
  3. Vlogger View – opcija koja omogućava simultano snimanje videa sa prelaskom sa prednju na zadnju kameru, menjanje ugla snimanja, kao i ugla gledanja.
  4. Multiple Mic Recording opcija – ukoliko je telefon uparen sa Samsung Galaxy Buds Pro slušalicama, moguće je istovremeno snimanje ambijentalnog zvuka i glasa korisnika. Ovo je veoma značajna opcija za sve one koji uživaju u snimanju svojih video-materijala – potreban vam je Pro Video Mode režim rada u kome svoj Galaxy S21 možete postaviti na stalak za telefon. Sjajne Buds Pro slušalice će vam u ovoj situaciji poslužiti kao mikrofon, kako biste se udaljili od telefona i snimi sebe kako pričate, kao i pozadinski zvuk i to vrhunskog kvaliteta.
  5. Single Take funkcija – samo jednim dodirom snimajte niz foto i video-formata. U odnosu na verziju na prethodnoj seriji telefona sada je ova opcija unapređena novim, profesionalnim, video podešavanjima. Highlight Video i Dynamic Slow-Mo omogućavaju fokus na najbitnije delove akcije u kadru.

Telefoni Samsung Galaxy S21 i S21 Plus, u ljubičastoj i roze boji, iskosa prikazani, tako da se vide kamere

Trostruka kamera „snima” noć i daljinu bez ikakvih problema

Profesionalni rang ove trostruke kamere od 64 MP + 12 MP + 12 MP se bazira na veštačkoj inteligenciji koja je osmišljena da vam pruži potpuno zadovoljstvo u kreiranju sadržaja. Sistem kamera intuitivno procenjuje i prilagođava se sadržaju kako bi konačni snimak ili fotografija bili savršeni. I portreti nikad nisu bili lepši jer AI analizira lice i prirodnu svetlost, kao i smer i uglove njenog širenja, a sve sa ciljem da subjekat fotografisanja bude u fokusu uz najbolji mogući izgled.

Daljinu više nije teško „uhvatiti” uz unapređeni Space Zoom, dok će vam novi Zoom Lock omogućiti da se umanji efekat podrhtavanja ruku i zabeleže čistiji snimci pri uvećanju do 30 puta na Galaxy S21 i S21+.

Pored toga, poboljšane mogućnosti obrade fotografija obezbeđuju da snimci napravljeni u mračnom okruženju budu jasniji i kvalitetniji. Ako nemate društvo koje će biti zaduženo za rasvetu ili vam smeta blic, sada možete osvetliti noć i snimiti jednako jasne boje bilo da ste u mračnom ili slabo osvetljenom okruženju.

Vrhunske performanse za vrhunski ugođaj i povezanost

Kao primarna potreba u današnje vreme, Galaxy S21 telefoni vam omogućavaju da lako budete povezani sa porodicom, prijateljima, kolegama, ali i drugim uređajima. Takođe, obezbeđuje da vaši podaci budu bezbedni na još praktičnije i personalizovanije načine, za šta je zadužen Samsung Knox Vault, vrhunska bezbednosna platforma ove kompanije.

Uz performanse nove generacije neometano vas povezuje sa celokupnim Galaxy ekosistemom, kako bi pružio više fleksibilnosti, bez obzira na vaše dnevne rutine.

Tome doprinose najnapredniji procesor među Galaxy telefonima koji omogućava veću brzinu, energetsku efikasnost i napredne kompjuterske mogućnosti. Sa njim ćete bez problema obrađivati fotografije, snimati izuzetno kvalitetne 8K snimke i uživati u fenomenalnim partijama maratonskog cloud gejminga.

Uz Galaxy SmartTag nema zagubljenih stvari

Nova generacija S serije kreirana je za korišćenje uz druge Galaxy uređaje. Pomoću SmartThings Find opcije sa lakoćom možete da pronađete stvari ili ostale Galaxy uređaje, čak i kada nisu priključeni na internet. Bez obzira na to da li je zagubljeni uređaj ostao u drugoj prostoriji, ispod sedišta u automobilu ili u drugom gradu, SmartThings Find će vam pomoći da ga pronađete.

Jedino što je potrebno da uradite jeste da prikačite SmartTag Bluetooth lokator za svoje ključeve ili ogrlicu npr. svog ljubimca i možete da koristite SmartThings Find da ih brzo locira.

Zašto se kaže da je Galaxy S21 Ultra najjači model serije?

Pored zajedničkih naprednih performansi koje ga povezuju sa ostalim uređajima S21 serije, S21 Ultra ima i svoje specifičnosti.

Galaxy S21 Ultra u fantomski crnoj i srebrnoj boji na tamnoj pozadini

Sem toga što je najveći uređaj Galaxy S21 serije, Ultra objedinjuje sve one karakteristike uz koje će korisničko iskustvo biti na maksimumu, bilo da su u pitanju svakodnevne potrebe, posao ili zabava. Veći ekran, četvorostruka zadnja kamera, Space Zoom funkcija koja omogućava uvećanje do čak 100 puta, Bright Night opcija koja automatski osvetljava prizore u tamnim uslovima uz poboljšani noćni način rada.

Fantastičan i zadivljujući u svakom smislu.

Galaxy Ultra S21 sada dolazi sa podrškom za S Pen olovku

Ukoliko ste se pitali zašto se toliko prašine diglo oko novog Ultra modela, evo odgovora. Iako je i u prethodnoj varijanti predstavljao izdvojeni, tzv. top model S serije, ovoga puta se sa tim otišlo i korak dalje.

Po prvi put do sada Galaxy Ultra S21 može da ima i S Pen, olovku po kojoj su do sada bili prepoznatljivi uglavnom Galaxy Note modeli. Ipak, za razliku od Note modela, kod Ultra S21 telefona je važno naglasiti da se S Pen sa Wacom tehnologijom posebno kupuje.
Sa njom ćete lako crtati, uređivati fotografije, voditi beleške ili potpisivati dokumenata. Verujemo da će ova informacija obradovati sve one kojima ovaj dodatak može biti koristan.

„Fantomske” boje S21 serije telefona – Dizajn stvoren da privuče pažnju

Pored performansi izgled i dizajn uređaja jesu podjednako značajni, pa svaka nova serija donosi inovacije i u ovom pogledu.

Ono što se može primetiti na prvi pogled jeste što nova Galaxy S21 serija uvodi Contour Cut kućište za kameru koje se neprimetno stapa sa metalnim okvirom uređaja. Poleđina je obložena luksuznim matiranim završnim slojem doprinoseći tako sveukupnom elegantan ali i zanimljivom, drugačijem izgledu.

Kod S21 serije telefona ćete primetiti i osveženu paletu boja među kojima je teško odabrati omiljenu.

Samsung Galaxy S21 telefoni u četiri boje položeni na stolu

Tako, S21 dolazi u verzijama fantomski ljubičaste, fantomski sive, fantomski ružičaste i fantomski bele.

Modeli S21+ telefona imaju fantomski ljubičastu, fantomski srebrnu i fantomski crnu boju.

Galaxy S21 Ultra modeli su dostupni u fantomski crnoj i fantomski srebrnoj boji.

Ekran takav da predstavlja odmor za oči

Bilo o kom modelu serije S21 da pričamo i ma koja dijagonala da je u pitanju, zajedničko im je to da poseduju displej po najvišim svetskim standardima.

Uzimajući u obzir činjenicu koliko vremena provodimo gledajući u telefon, Samsung je mislio o svim detaljima. Zato svaki od modela ima Eye Comfort Shield, tj. štitnik za zaštitu očiju, uz koji će se automatski podešavati plavo svetlo na osnovu doba dana i sadržaja koji se prikazuje na ekranu.

Zanimljivo je spomenuti i da je SGS, svetski lider u davanju sertifikata, nagradio displej Galaxy S21 serije Eye Care sertifikatom, na osnovu mogućnosti da drastično smanji štetne efekte plavog svetla.

Galaxy S21 telefoni, sve što vam je potrebno za fantastično iskustvo

Sada u svom džepu možete imati ličnog asistenta koji će vam biti od neprocenjive pomoći u svakoj situaciji. Ukoliko želite telefon sa najmodernijom kamerom, inovativnim mogućnostima povezivanja i izuzetnim performansama, neki od Galaxy S21 telefona je idealan za vas. Nema potrebe da se upuštamo u nagađanja koji od modela je bolji – u zavisnosti od vaših afiniteta i potreba svaki od njih može biti najbolji za vas.

Budite povezani, snimajte, slikajte, zumirajte do maksimuma i kreirajte najlepše uspomene uz Galaxy S21, S21+ ili S21 Ultra telefone jer su oni stvoreni da vaš svet učine lepšim, a svaki dan nezaboravnim.




  1. Telefon S21 da li imate original punjac
    Unapred hvala


  2. Pozdrav. Da li moguca kupovina na rate preko penzjje

    • Tehnomanija


      Pozdrav,

      Kao penzioner možete plaćati POST CARD karticom Banke Poštanska štedionica na 6 rata bez kamate, prilikom kupovine u našim radnjama.

      Ukoliko kupujete online, možete aplicirati za web kredit. Minimalni uslov je da je penzija veća od 14.000 RSD i da niste stariji od 65 godina u trenutku otplate poslednje rate kredita.

      Više o načinima plaćanja možete pročitati na našem sajtu na ovoj adresi.


  3. da li postoji samsung s 21+ u roze boji?

Ostavite komentar