Samsung Galaxy A8(2018) dostupan u Tehnomaniji!

  1

Novi Samsung model ima beskonačni ekran koji se prostire dalje od okvira telefona sa impresivnom razmerom, dvostruku prednju kameru i brojne druge korisne funkcije

Najnoviji telefon iz Samsung Galaxy A serije, A8 (2018), predstavljen je i u Srbiji, i već je dostupan u Tehnomaniji!

Možete birati između crne, orhideja sive i zlatne boje, a praktičan i elegantan, ovaj model “nasledio” je neke od funkcija sa premium modela. Ima veliki beskonačni ekran, prvu dvostruku prednju kameru sa Live Focusom i jednostavan je za upotrebu.

Ukoliko ste ljubitelj selfija, ovo je idealni telefon za vas – jer postizanje savršenog selfija je upravo jedan od razloga dodatnog unapređenja kamere. Naravno, ovaj telefon ispunjava i sve kriteriijume i drugih privatnih ali i poslovnih korisnika, jer ima brojne dodatne funkcije praktične za svakodnevnu upotrebu.

Samsung Galaxy A8(2018) ima zadnju kameru od 16 i dvostruku prednju kameru od 16 i osam megapiksela. Uz naprednu funkciju Live Focus, Bokeh efekat se lako može podesiti pre ili nakon fotografisanja, za slike visokog kvaliteta. Uz ovakvu naprednu kameru slike su oštre, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Takođe, kamera ima tehnologiju stabilizacije video digitalne slike i dodatnu funkciju “hyperlapse” za snimanje video snimaka koji beleže protok vremena za “pričanje” još dužih priča.

Beskonačni ekran uređaja prostire se dalje od okvira telefona sa impresivnom razmerom od 18,5:9. Tako se scene vide preko celog ekrana i dobija se ultimativni bioskopski doživljaj. Zakrivljenost stakla sa prednje i zadnje strane, dodatno unapređuje ovaj veliki ekran. Uređaj ima elegantni okvir od stakla i metala i glatke krivine, te udobno leži u ruci i čini gledanje sadržaja na telefonu još lakšim.

 

Uz Always On Display opciju informacije se mogu videti i bez otključavanja telefona. Galaxy A8(2018) otporan je na vodu i prašinu prema standardu IP68, podržava microSD kartice za proširenje kapaciteta memorije i čuvanje podataka čak do 256 GB, a i prvi je uređaj u A seriji koji podržava Samsungov Gear VR.  1. Tatjana Petrovic


    Savrsenstvo,sjajne performance,ma divota.Samsung mi je omiljena Marka,svi dosadasnji telefoni su mi over market,odusevljena Sam,mozda jednom I bude moj.

Ostavite komentar