Šta sve donosi nova Samsung Galaxy S20 serija telefona?

  0

Svi fanovi Samsung telefona su sa nestrpljenjem čekali 11. februar 2020. godine i veliko lansiranje nove Galaxy S20 serije telefona. Iako se dugo tajilo i nagađalo o tome šta Samsung sprema, teško da bi bilo ko mogao pretpostaviti da će veče otvoriti novi Samsungov telefon na preklop Galaxy Z Flip.

Nakon toga, predstavljene su i zvezde večeri, Galaxy S20, S20+ i Galaxy S20 Ultra, kao najsnažniji model ove serije.

Galaxy S20 telefoni dostupni u Tehnomaniji

Za Galaxy S20 seriju se smartra da će promeniti način na koji snimamo i doživljavamo svet. Telefoni dolaze sa potpuno novim dizajnom kamere. Kombinuju veštačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom do sada, za fotografije savršenog kvaliteta.

U Tehnomaniji je već sada na raspolaganju osam modela Galaxy S20 telefona koji se mogu poručiti odmah.

Tri modela Galaxy S20 telefona u nebesko roze, nebesko plavoj i kosmičko sivoj boji

Za razliku od prethodne S10 serije i palete boja kao što su prizma crna, prizma bela, prizma plava i druge, kod serije S20 možete birati između kosmičko crne, kosmičko sive, nebesko plave i nebesko roze.

Moderan dizajn i aktuelne boje u kombinaciji sa sjajnim performansama su dobitna kombinacija svake serije Galaxy telefona.

Uz poručen Galaxy S20+ ili S20 Ultra u pretprodaji čeka vas poklon

Period pretprodaje traje od 11.02. do 08.03.2020. godine, o čemu je moguće detaljnije se informisati u okviru Samsungovih opštih uslova o pretprodaji. Svi oni koji tokom ovog perioda poruče Samsung Galaxy S20+ ili S20 Ultra dobijaju na poklon nove Galaxy Buds+ slušalice.

Položeni telefoni Galaxy S20+ i S20 Ultra i slušalice Galaxy Buds+

Buds+ su prve Samsung bežične slušalice koje imaju dvosmerne dinamičke zvučnike i tri mikrofona za zvuk i glas bez konkurencije. Uz Buds+ slušalice vaša omiljena muzika i podcast sadržaji će biti dostupniji nego ikad. Dolaze sa futrolom za punjenje, koja dodatno može produžiti njihovo trajanje. Imaju izuzetno kvalitetan zvuk i jednostavnu kontrolu na dodir prsta.

Pored svega toga, aplikacija Galaxy Buds+ je sada i iOS kompatibilna, tako da je moguće uživati u sjajnom audio iskustvu bez obzira na to koji uređaj koristite. Kompatibilna je sa iPhone 7 i novijim uređajima koji koriste iOS 10 ili noviji sistem.

Koje su najimpresivnije karakteristike nove Galaxy S20 serije telefona?

  • Napredak u rezoluciji fotografije
  • Video snimci bioskopskog kvaliteta – Mogućnost snimanja 8K video snimaka
  • Superstabilizacija videa sa sofisticiranom veštačkom inteligencijom
  • Novi nivo komunikacije i deljenja sadržaja sa porodicom i prijateljima (video ćaskanje u FHD-u)
  • Unapređeno gejming iskustvo

Uz Samsung S20, S20+ i S20 Ultra do fotografija i snimaka koji oduzimaju dah

Danas više nego ranije beležimo trenutke iz svoje svakodnevice pomoću naših pametnih telefona. Iz tog razloga mnogima je kamera jedan od najvažnijih kriterijuma pri izboru i kupovini novog telefona.

Dizajniran tako da odgovori na sve naše zahteve, Galaxy S20 predstavlja potpuno novi sistem kamere na bazi veštačke inteligencije. Najveći senzor do sada je tu da izvuče najbolje iz svake fotografije i svakog trenutka.

  • Neverovatno jasni detalji – Uz veći senzor na Galaxy S20 seriji, rezolucija kamere je značajno povećana. To omogućava da slika ima više detalja i doprinosi dodatnoj fleksibilnosti za uređivanje, isecanje i zumiranje snimaka.

Ako pričamo o tačnim karakteristikama kamere, S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 64 MP, dok S20 Ultra ima kameru od fenomenalnih 108 MP. Još jedna prednost većeg senzora jeste to što koristi više svetlosti, tako da se dobija bolji kvalitet slike, čak i u situacijama sa slabim osvetljenjem.

Galaxy S20 telefon, krupno prikazan gornji zadnji deo sa kamerom

Galaxy S20 Ultra ide i korak dalje sa opcijom dinamičkog prebacivanja sa rezolucije od 108 MP na rezoluciju od 12 MP, zahvaljujući nona-binning tehnologiji koja kombinuje devet piksela u jedan, posredstvom senzora.

  • Fenomenalna mogućnost zumiranja – Galaxy Space Zoom tehnologija omogućava uveličavanje veoma udaljenih objekata. Tako je na Galaxy S20 i S20+ telefonima sliku moguće uveličati do 30x.

S20 Ultra se i ovde izdvaja po svojim performansama. Ima revolucionarna preklopiva sočiva koja koriste procesuiranje slike uz pomoć veštačke inteligencije. Uz ovakvu tehnologiju opadanje kvaliteta slike na visokim stepenima uveličavanja će biti umanjeno.

Na taj način će korisnici iskusiti Super Resolution Zoom do 100 puta, uz jasniji prikaz nego ikada pre.

Samsung Galaxy S20 Ultra u kosmičko crnoj i kosmičko sivoj boji u položaju iz profila

  • Sjajan Single Take, snimak iz jednog pokušaja – Ova opcija pruža mogućnost da se fokusirate na trenutak koji želite da zabeležite.

Sa singl tejkom možete istovremeno koristiti sve kamere kada pravite fotografiju ili video. Svaka od njih snima odvojeno, a tek kasnije birate koja opcija vam je najpotrebnija, bilo da je to live focus, obična slika, crno-bela ili hyperlaps.

  • Snimanje na profesionalnom nivou – Galaxy S20 ima mogućnost snimanja u 8K rezoluciji, kako bi korisnici mogli da prave realistične snimke.

Mogućnost snimanja sa Galaxy S20 Ultra u 8K rezoluciji

Nakon snimanja, korisnici mogu pogledati svoj video, podeliti ga i uživati u najboljem vizuelnom iskustvu u klasi. Pored toga, može se izdvojiti kadar iz 8K videa i pretvoriti se u fotografiju visoke rezolucije. I ne samo to.

Zahvaljujući Super Steady funkciji, anti-rolling stabilizaciji i analizi pokreta koju vrši veštačka inteligencija čak i snimci napravljeni u nestabilnim uslovima izgledaju kao da su nastali uz pomoć profesionalne akcione kamere.

Galaxy S20, S20 Plus i S20 Ultra – Telefon koji ćete obožavati

Bez obzira na to da li planirate da ga koristite u private svrhe ili kao poslovni telefon, Samsung S20 pruža maksimalne performanse svim korisnicima.

On omogućava da sve ono što radimo na svojim pametnim telefonima bude još jednostavnije i bolje. Kreiran je tako da zadovolji sve potrebe današnjih korisnika, pa i kada je zabava u pitanju. Fokusiraćemo se na neke od njih:

  1. YouTube – Priznaćete da retko ko danas nema ovu aplikaciju na svom telefonu. Zahvaljujući partnerstvu sa ovom kompanijom, korisnici sada mogu da podele svoj 8K video sa ostatkom sveta i okače ga na ovu platformu.
  2. Vrhunski Video Chat uz Google Duo – Zahvaljujući ovoj opciji sada ćete video chat koristiti još lakše. Galaxy S20 poboljšava video chat iskustvo kroz ekskluzivnu integraciju sa Google Duo, donoseći ga prvi put na Galaxy S20 telefonima. Potreban je samo jedan dodir brojčanika kako biste pokrenuli Duo video poziv i uživali, prvi put u full HD kvalitetu.Google Duo je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, pa izbor sa kim ćete komunicirati nije ograničen.
    Sada možete uklopiti celu porodicu u kadar, uz pomoć širokog sočiva i razgovarati sa 8 prijatelja istovremeno.Različiti modeli Galaxy S20 serije telefona
  3. Zabava – koristeći prednosti nove kamere profesionalnog ranga, Netflix i Samsung su sklopili partnerstvo kako bi poznati reditelji snimali ekskluzivne bonus snimke zasnovane na popularnim Netflix Originals sadržajima. Korisnici takođe mogu da pretražuju Netflix sadržaje putem poboljšane integracije sa Galaxy uređajima, omogućavajući im da lako pretražuju putem Samsung Daily i Finder aplikacije.
  4. Gejming je danas nezaobilazna oblast. Samsung ni ovo nije prepustio slučaju, pa će Galaxy S20 dodatno unaprediti iskustvo mobilnog gejminga. Sa ekranom od 120 Hz korisnicima je omogućeno neverovatno i neometano igračko iskustvo.

Kompanija Microsoft, kao Samsungov partner, će ovog proleća lansirati svoj popularni Forza Street u okviru Galaxy Stora. Ovo će biti prvi put da ova igra dolazi na mobilne telefone.

U kombinaciji sa brzim procesorom, 12 GB RAM memorije, zvukom koji pokreće AKG, i game booster sistemom koji je zadužen za optimizaciju podešavanja i vrhunske performanse, Galaxy S20 Ultra pružiće zaista moćno igračko iskustvo.

Zašto je Galaxy S20 Ultra tako poseban?

S20 je prva Samsungova serija koja ima Ultra model. Iako su glavne karakteristike identične sa ostalim modelima iz ove serije, ipak postoje razlike koje Galaxy S20 Ultra izdvajaju. To su:

  • Kamera od 108 MP
  • Mogućnost zumiranja do 100x
  • Infinity-O displej od čak 6,9”
  • Izuzetno veliki kapacitet baterije od 5000 mAh
  • Super brzo punjenje od 45 W (dostupno samo za ovaj model i uz punjač koji se posebno kupuje)

Muškarac i žena u svojim rukama drže Galaxy S20 Ultra telefone

 

U poređenju sa druga dva modela to izgleda ovako:

 

Samsung S20 Samsung S20+ Samsung S20 Ultra
Displej 6,2″ Infiniti-O displej
Gorilla Glass 6
6,7″ Infiniti-O displej
Gorilla Glass 6
6,9″ Infiniti-O displej
Gorilla Glass
Kamera 64 MP 64 MP 108 MP
Hibridni optički zum 3x 3x 10x
Zum visoke rezolucije 30x 30x 100x
Veličina senzora 1/1,76″ 1/1,76″ 1/1,33″
Baterija 4000 mAh 4500 mAh 5000 mAh
Boja Kosmičko siva
Nebesko plava
Nebesko roze
Kosmičko crna
Kosmičko siva
Nebesko plava
Kosmičko crna
Kosmičko siva

 

Samsung S20 Ultra omogućava da pravite snimke i fotografije koji do sada nisu bili mogući, a fenomenalnim zoomom ćete moći da uveličate i ono što niste mogli videti golim okom.

Samsung S20 serija telefona – Inovacije koje unapređuju život

Ne propustite da zabeležite sve svoje najlepše momente uz besprekorne 8K video-zapise i fotografije vrhunskog kvaliteta.

S20 će vam omogućiti da o bateriji ne razmišljate čitav dan, a brojne moćne karakteristike kao što su, super brzo punjenje, prostor za skladištenje kao na laptopu i pobedničke performanse igara će dodatno upotpuniti doživljaj. Fenomanalni AMOLED ekran je tu da omogući potpuni užitak u bioskopskom iskustvu gledanja uz prirodne boje i kontraste.

Uživajte u performansama koje prevazilaze sve prethodno postignuto kod telefona i javite nam svoje utiske.



Ostavite komentar