7 sjajnih gedžeta za negu lica i tela kod kuće – Sve što vam je potrebno za savršen izgled

  0

Ako ste među onima koji pored uobičajene nege lica i tela vole i odlaske u salone lepote, ako uživate u kozmetičkim i beauty tretmanima, ali nemate uvek dovoljno vremena za to i želeli biste da olakšate sebi sprovođenje istih, na pravom ste mestu.

Predstavljamo vam sjajne uređaje i beauty gedžete sa kojima ćete svoje omiljene tretmane nege lica i tela moći da priuštite mnogo jednostavnije i to kod svoje kuće, dok na tretmane u salonima i zakazivanje termina možete zaboraviti.

Saznajte koji će vam sve pametni uređaji i zanimljivi dodaci pomoći da pružite svom telu negu kakvu zaslužuje, komforno i lako u udobnosti vašeg doma.

1. SmoothSkin IPL epilatori, za savršeno glatku kožu o kojoj ste maštali

Nema te žene koja ne sanja o uvek nežnoj i glatkoj koži bilo koje godišnje doba da je u pitanju. Ako su vam dosadila kratkoročna rešenja poput brijača i stalnih odlazaka na depilaciju, predstavljamo vam sjajne SmoothSkin IPL epilatore sa kojima ćete zaboraviti da vam je sve ovo nekada predstavljalo problem.

Zahvaljujući inovativnoj IPL tehnologiji koja je već poznata po svojoj učinkovitosti, dlačica ćete se osloboditi na duži vremenski period, a nakon ponavljanja više ovakvih procedura i trajno.

IPL epilator na belom čaršavu sa detaljima

Ovaj brend ima više modela IPL aparata – uz male razlike između svakog od njih, svima je zajedničko da potpuno bezbolno, brzo i udobno nude savršeno rešenje za glatku i negovanu kožu celog tela. Neki od njih su pogodni i za osetljive regije, različite nijanse dlačica i kože, pa je njihova primena široka i pogodna za različite tipove kože.

Oslobodite se dlačica na najjednostavniji način, uz SmoothSkin uređaje u koje vredi uložiti. Poštedeće vas nepotrebnog gubljenja vremena, ali i novca, jer znamo koliko su ovakvi tretmani skupi u salonima.

2. TriPollar aparat za negu lica – Vaš najbolji saveznik za savršeno lice

Osećajte se kao zvezda uz jedinstvene TriPollar aparate za negu lica koji će vašoj koži udahnuti novu svežinu, elastičnost i doprineti smanjivanju pojave finih linija i bora.

U svojoj paleti TriPollar nudi nekoliko različitih modela koje možete naći u našoj ponudi: Stop X, Stop VX, Stop VX Gold i model za predeo oko očiju, Stop Eye.

Ovi aparati u svom radu koriste RF (radio-frekventnu) tehnologiju, određeni modeli i Multi RF tehnologiju, kojom se ravnomerno raspoređuje toplota u sloj dermisa kože, što dodatno podstiče proizvodnju kolagena i elastičnih vlakana.

Uz TriPollar aparate za negu lica možete uživati u optimalnim i brzim rezultatima koji podrazumevaju smanjivanje bora, regeneraciju kože, zatezanje i njeno zaglađivanje.

Upoznajte se sa specifičnostima svakog od modela TriPollar aparata, odaberite odgovarajući model za sebe i uživajte u prijatnim i opuštajućim tretmanima lica u udobnosti svog doma – za blistavu kožu kakvu ste oduvek želeli.

3. NuFace aparati za lice i telo koje ćete obožavati

Zategnuta koža, lice bez bora, svež i odmoran izgled su sve ono što svaka žena želi.

Uz sjajne NuFace aparate briga o negovanom licu i telu je u vašim rukama – priuštite sebi tretmane toniranja i obnove kože lica, tretiranje bora oko očiju, usana i oblikovanja tela, sve to u svom domu, u trenucima kada vama najviše odgovara.

Ne moramo pričati o tome da vas redovna nega, koja podrazumeva najrazličitije tretmane u salonima, može koštati mnogo – ne samo u finansijskom smislu, već i kada je vaše vreme u pitanju. Ipak, danas postoji način da uštedite svoje vreme i novac i priuštite sebi negu na profesionalnom nivou kod svoje kuće.

3 u 1 slika - Devojka NuFace aparatom za negu tela sebi radi tretman različitih delova tela

Uz aparat za toniranje lica NuBodyMini, Fix, kao i NuBody za oblikovanje tela, jednostavno možete sprovoditi tretmane koji će doprineti vašem lepšem izgledu i većem zadovoljstvu.

4. Geneo aparat za oksigenaciju lica

Još jedan sjajan aparat za tretmane lica kome nećete odoleti – Geneo aparat za oksigenaciju lica koristi OxyGeneo tehnologiju, radi piling površinskog sloja kože, obnavlja i osvežava kožu iznutra, hrani je revitalizirajućim hranljivim sastojcima i formulama za negu kože.

Tehnologija oksigenacije deluje na taj način što dovodi kiseonik do stanica kože. To pomaže pojačavanju cirkulacije u sitnim krvnim žilama, što rezultira podmlađenom kožom koja je svežeg i sjajnog izgleda.

Geneo Personal kombinuje najznačajnije elemente brige o vašoj koži – čišćenje, piling i oksigenaciju, te na taj način upotpunjuje kompletnu rutinu ulepšavanja lica u toplini vašeg doma.

5. StylePro kozmetičnki frižider, za pravilno čuvanje vaših preparata za negu

Svima je poznato koliko je važno adekvatno čuvanje krema i drugih preparata koje koristimo nakon njihovog otvaranja. Obično se preporučuje da se čuvaju na sobnoj temperaturi ili na hladnom mestu kako bi se očuvala njihova svojstva i da bi duže trajali.

Ipak, u želji da nam sve bude pri ruci kada počnemo da se spremamo, vrlo je česta situacija da ne vodimo toliko računa o načinu čuvanja preparata za negovanje, pa kreme, serumi, maske, najčešće držimo na mestima gde će nam biti na dohvat ruke.

StylePro frižider za kozmetiku na roze stolu, pored koga stoje drugi kozmetički preparati

Ali sada možete sebi obezbediti kompaktan i praktičan StylePro mini-frižider za kozmetiku koji će se savršeno uklopiti gde god da ga stavite. Ukoliko u kupatilu obično sprovodite tretmane, njegove idealne dimenzije će vam omogućiti da ga smestite i tu, te će vaši proizvodi za negu uvek biti na idealnoj temperaturi i očuvati svoju kompaktnost.

U njemu ima dovoljno prostora za kreme, serume i druge proizvode koje koristite za negu lica i tela.

6. StylePro Go&Glow ogledalo sa LED osvetljenjem

Ima li korisnijeg i boljeg dodatka za sve vaše beauty rituale?

Za Go&Glow ogledalo možemo reći da je jedan od najboljih i najkorisnijih gedžeta u vašem kutku za ulepšavanje. Zgodno za šminkanje u svim prilikama, ali i za sve tretmane nege lica kada god poželite. Njegove dimenzije su takve da ga možete poneti sa sobom i na putovanje, jer staje u neseser, ali i savršeno zgodno na vašem stočiću za šminkanje jer ne zauzima mnogo mesta.

Sjajan dodatak ovog ogledala je što ima LED osvetljenje koje se po potrebi može podesiti i zatamneti – za rad koristi bateriju koju putem USB priključka možete napuniti bilo gde.

Devojka se gleda u Go&Glow ogledalo sa uključenim LED svetlom i nanosi karmin

Još jedna njegova prednost je malo magnetno uvećavajuće ogledalo uz koje možete lakše uočiti sve detalje tokom šminkanja.

7. StylePro set za lako i brzo čišćenje četkica za šminku

Sigurni smo da znate da sav pribor koji se koristi za šminkanje, razne vrste četkica, blendera, sunđerčića treba redovno održavati i čistiti, kako bi trajali duže, pružili svoj maksimalni učinak tokom šminkanja i jednostavno zbog higijene.

Ipak, priznaćete da vam ovaj deo i nije baš omiljeni. Dovijamo se na razne načine pokušavajući da ovo izbegnemo, odlažemo, ali nas svakako u jednom trenutku to dočeka.

Zato sada uz sjajni StylePro set za čišćenje četkica možete odahnuti jer vam ovaj uređaj nudi sve što vam je bilo potrebno za uvek savršeno čist pribor i to veoma brzo – sa svega 30 sekundi, vaša četkica je spremna za novo korišćenje.

U okviru seta dolazi posuda i nekoliko različitih silikonskih držača pogodnih za različite četkice.

Lice i telo kakve ste oduvek želeli uz sjajne aparate za negu u vašem domu

Da biste bile negovane i lepe, ne morate uvek zakazivati različite tretmane u salonima lepote – otkrivamo vam jednostavan način da uz nekoliko sjajnih aparata sebi omogućite kvalitetnu negu kod svoje kuće, a tu su i dodaci uz koje ćete sve to upotpuniti i olakšati.

Redovnoj brizi o koži lica i tela koju upražnjavate svakodnevno dodajte i male beauty tretmane uz sjajne gedžete koji će učiniti da ovo bude jednostavno i lako, a rezultati savršeni.

Pronađite neki od ovih sjajnih aparata u Tehnomaniji i uživajte u čistoj, blistavoj, glatkoj i zategnutoj koži lica i tela kakvu ste oduvek želeli.



Ostavite komentar