Philips OneBlade Pro QP6520/20 aparat za brijanje: Sve što je potrebno u jednom uređaju

  0

Ako ste među muškarcima koji prate trendove i žele uvek da imaju urednu i sređenu bradu ili brkove, Philips OneBlade Pro QP6520/20 je idealan uređaj za vas.

Doterana frizura više nije jedino oličenje stila jednog muškarca. Brada i brkovi su poslednjih godina postali jednako važni i popularni, a tome svedoče sve različitiji načini njihovog stilizovanja i oblikovanja.

Da bi brkovi i brada uvek dobro izgledali, aparati za brijanje su deo uobičajene rutine svakog modernog muškarca. Ukoliko se pitate kako da odaberete pravi, imamo predlog.

Zašto izabrati Philips OneBlade Pro aparat?

Moda i trendovi se vremenom menjaju, a samim tim i mogućnosti koje pojedini uređaji za bradu mogu da imaju. Kako bi bio u toku sa savremenim tokovima i opravdao sva očekivanja, OneBlade Pro QP6520/20 odlikuje nova revolucionarna tehnologija.

OneBlade Pro aparat za brjanje sa digitalnim displejom na zelenoj pozadini

Njegov značaj se ogleda u jednostavnom i lakom oblikovanju dlačica na licu i skraćivanju dlačica na telu. Ono što je sigurno važno istaći jeste izuzetno brzo sečivo (200x u sekundi), pa je efikasna čak i sa dužim dlačicama.

5 ključnih prednosti One Blade Pro aparata za brijanje

Kako se danas na tržištu može naći veliki broj modela električnih aparata za brijanje, spomenućemo neke od prednosti koje izdvajaju baš ovaj uređaj od mnogih drugih:

  1. Višenamenska upotreba – Podrezuje, oblikuje i brije
  2. Mogućnost korišćenja za različite dužine dlačica
  3. Posedovanje preciznog češlja sa 14 dužina
  4. Pogodnost za mokro i suvo korišćenje
  5. Mobilnost i bežična upotreba

Sređena brada za samo nekoliko sekundi

Iako smo se navikli na činjenicu da najčešće teško možemo u jednom uređaju pronaći baš sve što nam je potrebno, OneBlade Pro nas može demantovati. On omogućava:

  • Skraćivanje
  • Oblikovanje i
  • Brijanje

Zahvaljujući podesivom i preciznom češlju brada može uvek biti podrezana na ravnomernu dužinu. Omogućava izbor do čak 14 postavki dužine, što pruža mogućnost postizanja različitih željenih izgleda brade.

Pored toga, dvostrana sečiva će sigurno biti od velike pomoći u preciznom oblikovanju. Doterajte bradu za samo nekoliko sekundi, jer je moguće brijanje u dva smera. Na taj način imate dobar pregled i možete da vidite svaku dlačicu koju brijete.

OneBlade Pro aparat sa dvostrukim sečivom

Ukoliko je vaš izbor potpuno brijanje, ovaj aparat će sprečiti neprijatan osećaj na koži. On ne brije onoliko blizu kao klasično sečivo. Njegovo nežno kretanje uz dlaku omogućava brijanje dlačica bilo koje dužine sa sjajnim rezultatom.

Kako OneBlade Pro QP6520/20 pomaže u kreiranju preciznih ivica brade?

Ono što je posebno značajno kod ovog modela Philips aparata za brijanje je da prati konture lica.

Njegovo dvostrano sečivo koje se može pomerati u bilo kom pravcu omogućava oblikovanje ivica i kreiranje čistih i preciznih linija brade.

Muškarac se brije sa aparatom Philips OneBlade Pro

Mogućnost nesmetanog kretanja u različitim pravcima za rezultat ima efektivno i prijatno brijanje različitih oblasti.

Jednostavno i praktično korišćenje Philips aparata za brijanje

Za razliku od drugačijih modela, OneBlade Pro pruža potpuni komfor pri upotrebi. Više je razloga za to, a neki od njih su:

  • Čak 90 minuta rada bežično – Poznato je da bežični rad uređaja omogućava više slobode jer ne morate konstantno biti vezani za jedno mesto i najbližu utičnicu.

Izuzetna pogodnost ove mogućnosti je što svoj aparat možete napuniti i poneti ga na odmor ili poslovno putovanje.

Aparat OneBlade Pro prikazan sa bočne strane na zelenoj površini

  • Digitalni LED displej – Naizgled ne tako važna funkcionalnost, ali tako olakšavajuća i zgodna u određenim situacijama.

Sa preglednim i čitljivim digitalnim displejom bićete u prilici uvek da proverite stanje baterije, kao i tok njenog punjenja. Osim toga, upozoriće vas ukoliko je baterija skoro ispražnjena.

Dodatna mogućnost je što prikazuje i aktiviranje funkcije putnog zaključavanja, što doprinosi sigurnom prenošenju ma gde išli.

  • Lagano čišćenje pod mlazom vode – Sa Philipsom nema greške ni kada je u pitanju održavanje samog uređaja.

Vodootporan je, pa nema opasnosti ma koji način čišćenja i korišćenja se izabere. Omogućava da se obrijete sa penom, ali i bez nje, kako god vama više odgovara.

Koji su najpopularniji stilovi brade koji nikad ne prolaze?

Aktuelni trendovi diktiraju brojne modne promene kada su u pitanju ne samo žene već i muškarci. Ako pričamo o bradama, situacija je slična.

Skraćivanje brade aparatom Philips OneBlade Pro

Iako ne možemo precizno definisati kompletnu listu najpopularnijih, očigledno je da su i ove godine prisutni različiti fazoni brkova i brada koji se nose. Tako se među njima mogu naći: brada od 2-3 dana, brada sa izraženim brkovima, Van Dajk brada, kratka uredna ali i dugačka brada.

Saznajte kako oblikovati brkove i bradu koji su u trendu, kao i mnogo toga još o različitim trendi stilovima i oblicima.

Brada i brkovi kakve ste oduvek želeli uz Philips OneBlade Pro

Lincoln brada, puna ili kratka brada, kaubojski ili Zappa brkovi. Mnogo je oblika, stilova, ali i različitih ukusa. Brada je tu da u kombinaciji sa frizurom osveži izgled i ne dozvoli da on postane dosadan i običan.

Bez obzira za koji oblik i stil se odlučite, OneBlade Pro će sigurno biti vaš pravi prijatelj kada je u pitanju stilizovanje i oblikovanje moderne brade i brkova.

Ne oklevajte da probate nešto novo. Budite svoji uz OneBlade Pro.



Ostavite komentar