Dođite 4. novembra na Electrolux dan ljubimaca u Tehnomaniji!

  0

Da li ste znali da je Tehnomanija pet friendly, i da su vaši ljubimci uvek dobrodošli kod nas?

Dođite u subotu 4. novembra u 12h u Tehnomaniju u Jurija Gagarina na Electrolux dan ljubimaca!

U 12h na travi ispred radnje biće održana zabavna agiliti prezentacija. Ovaj jedinstveni sport za pse podrazumeva da psi trče, preskaču prepreke, druže se i rekreiraju sa svojim vodičima, brzo i precizno prelazeći poligon. Čovek i pas su u agilitiju tim, i moraju da rade kao tim koji se sporazumeva isključivo govorom tela i glasom.
Dođite sa svojim ljubimcima, decom, prijateljima, da pogledate ovaj zanimljivi događaj, i da se družimo u Tehnomaniji u Jurija Gagarina!

Prvih 50 kupaca koji dođu u radnju sa psom uz bilo koju kupovinu dobijaju na poklon paket Pedigree proizvoda.***

Svaki kupac Electrolux ANIMAL usisivača sa specijalnim četkama za dlake ljubimaca dobija 15% popusta na odabrani usisivač. Sniženje od 15% važi za Electrolux modele usisivača: ZPFANIMAL, ZUSANIMAL58 i EPF6ANIMAL.

***Svi psi koji uđu u radnju, kao i oni koji dođu na agiliti prezentaciju moraju biti na povodcu i ne smeju praviti nered, a opsani psi moraju imati zaštitnu korpu.

***Ukoliko vlasnik psa iz bilo kog razloga ne može da dovede ljubimca (star, bolestan, agresivan pas), da bi ostvario pravo na poklon paket Pedigree proizvoda        uz kupovinu, može doneti dokaz o vakcinaciji i čipovanju svog psa

***Poklon paket Pedigree proizvoda dobijaju samo kupci koji dođu sa psom ili pokažu dokaz o vakcinaciji i čipovanju psa

***Mačke, zečevi i drugi ljubimci koji uđu u radnju moraju biti u zatvorenim transporterima.

BIRAMO I NAJŠARMANTNIJEG PSA U TEHNOMANIJI – učestvujte u Facebook konkursu i osvojite vredne nagrade!

Svi kupci koji svoje pse budu slikali pored obeleženog Electrolux ANIMAL usisivača uTehnomaniji u Jurija Gagarina u periodu od 4.11.2017. do 4.12.2017. mogu da učestvuju u Facebook konkursu i osvoje vredne nagrade. Pravila konkursa pogledajte na Tehnomanija Facebook stranici.

 

 



Ostavite komentar