Idealan dan uz šoljicu savršene Nespresso kafe

  0

Kafa ima bogatu istoriju i jedan je od najpopularnijih napitaka širom sveta. Veruje se da svaka šoljica Nespresso kafe ima moć da trenutke zadovoljstva i uživanja učini još lepšim i ispunjenijim.

Ako ste među onim pravim ljubiteljima, sigurno ne možete da zamislite jutra, a ni dane bez nekoliko gutljaja ovog magičnog napitka. Uz šoljicu dobre kafe svaka obaveza se čini lakšom i jednostavnijom.

Zato Nespresso nudi ne samo kafu već čitav doživljaj i uživanje.

Koji Nespresso aparat odabrati?

Za sve one koji žele svoj dom da ispune čarobnim mirisom espreso kafe, Nespresso aparati su idealno rešenje. Veliki izbor modela, boja i dizajna uklopiće se u svaki kutak vašeg doma, a neverovatni ukus kafe vrhunskog kvaliteta biće na dohvat ruke.

U Tehnomaniji vas čeka široka paleta Nespresso aparata. U ponudi je više linija koje imaju svoje specifičnosti, ali je osnova svake od njih veoma jednostavna priprema kafe izuzetnog ukusa i arome.

Nespresso aparat za kafu Latissima One

 

  • CitiZ – Aparat koji svojim dizajnom daje dodir elegancije ritualima ispijanja kafe širom sveta. CitiZ će zadovoljiti kako ljubitelje kafe, tako i obožavaoce jednostavnog i lepog dizajna.
  • Inissia – Mali, kompaktan i lagan aparat koji je bio dobitnik Red Dot nagrade za dizajn proizvoda 2014. godine.
  • Lattissima One – Za omiljene napitke od kafe i mleka. Cappuccino i Latte Macchiato su neki od njih. Ovaj aparat je obogaćen novim i inovativnim sistemom za sveže mleko koji jednostavnost pripreme omiljenih napitaka od kafe i mleka podiže na viši nivo.
  • Essenza Mini – Minimalistička elegancija i neuporediv kvalitet ovog brenda, kako biste svaki put dobili savršenu šoljicu kafe. Essenza Mini dolazi u dva originalna i praktična dizajna. Tako mala, a tako dovoljna da obezbedi trenutke maksimalnog uživanja u kafi.
  • Pixie – Linija aparata koja je razvijena kao SMART model Nespresso asortimana. U ovom iznenađujuće malom aparatu za kafu objedinjen je širok spektar inovativnih, naprednih funkcija.
  • CitiZ&Milk – Poboljšani retro-moderni dizajn sa integrisanim mikserom za mleko.

 

Nespresso aparat za kafu i kapsule na stolu

Sve ove aparate za kafu krase pametan dizajn, najsavremenija tehnologija i jednostavne funkcije. Probudite sva čula širokim spektrom mešavina najfinijih kafa i izaberite aparat po svojoj meri.

Gde kupiti Nespresso kapsule?

Kako bi se sačuvala svežina kafe, dizajnirana je aluminijumska hermetički zatvorena kapsula kao optimalni način čuvanja arome za svaku vašu šoljicu. Kapsule imaju sposobnost da štite oko 900 isparljivih aroma kafe.

Svaki ukus, odnosno vrsta kafe, ima svoju boju kapsule koja istovremeno oslikava jačinu ili neku od karakteristika odabrane kafe. Celokupnu ponudu njihovih ukusa je moguće naći u specijalizovanim Nespresso buticima.

5 razloga zašto izabrati Nespresso aparat za kafu

  1. Pripremite kafu kao iskusni barista – Ono što je misija Nespresso tima je da omogući svima da kreiraju savršenu šoljicu espreso kafe. Ne morate ići u kafić ili restoran, vaša savršena šoljica vas čeka u udobnosti vašeg doma.
  2. Raznovrsnost ukusa – Nespresso nudi i više od kafe. Preko 20 različitih ukusa, među kojima nema šanse da ne pronađete onaj pravi za sebe. Na raspolaganju je mnoštvo različitih vrsta i jačina kafe, a sve to samo u jednoj kapsuli.
  3. Brza priprema – Pravljenje kafe sa Pixie, Lattissima One ili nekim drugim od aparata je najbrži način pripreme sjajne šoljice kafe. Za razliku od drugih vrsta espreso aparata, vaša doza uživanja je spremna za manje od minut, i pre nego što uspete da prelistate svoj Instagram feed.
  4. Lakoća korišćenja i održavanja – Potrebno je napuniti rezervoar za vodu/mleko, staviti Nespresso kapsulu i pritisnuti dugme. Ništa jednostavnije.
  5. Moderan dizajn – Iako je kvalitet kafe u prvom planu, nezaobilazno je spomenuti izgled i kvalitet samih aparata. Dizajn je takav da u svakom enterijeru predstavlja ukras, a kompaktna veličina ga čini idealnim za smeštanje u svaku kuhinju.

Odakle dolazi Nespresso kafa?

Najkvalitetniji napitak zahteva i odabir najboljih zrna od najfinijih svetskih kafa.

Pored Brazila, kao najvećeg svetskog proizvođača kafe, odabrana zrna za ovaj brend stižu i iz Indije Indonezije, Kenije, Kostarike, Etiopije, Kolumbije i mnogih drugih zemalja. Ono što je zajedničko je da se za kafu vrhunskog kvaliteta biraju samo najbolji uslovi i najpovoljnija sredina.

Ruke koje u korpi sa kafom biraju najkvalitetnija zrna

Svaka Nepresso kapsula je spoj pažljivo biranih sastojaka kako bi se zadovoljili i najistančaniji ukusi. Iza svake od ovih malih porcija uživanja krije se dugotrajan proces odabira i prerade najkvalitetnijih zrna kafe. Uzimajući u obzir da kafa odabrana za Nespresso aparate prolazi visoke standarde kontrole kvaliteta, nije iznenađujuće da je i krajnji rezultat u vidu ukusa i arome izvrstan.

Praznična čarolija počinje sa Nespressom

Nespresso ne bi bio toliko idealan da tokom čitave godine ne misli na svoje ljubitelje. Tokom predstojećih novogodišnjih praznika pripremio je posebnu limitiranu seriju kafe u tri nova ukusa.

Na stolu praznične kapsule i Nespresso aparat

Prazničnu kampanju je dekorisala čuvena danska dizajnerka Louise Campbell, a čitava kampanja je inspirisana nordijskom kulturom, netaknutom prirodom i toplinom prijateljskih okupljanja.

Male tajne vaše omiljene kafe

Oblik Nespresso kapsule je specijalno dizajniran kako bi obezbedio da voda pod pritiskom ravnomerno prolazi kroz mlevenu kafu tokom ekstrakcije. Takođe, kako bi se osiguralo da se izrazi svaka dragocena aroma, posebno su podešeni i temperatura kao i vreme protoka.

Nespresso kapsule raznovrsnih ukusa

Svaka Nespresso kafa predviđena je za odgovarajuću veličinu šolje kako bi pružila optimalni ukus i teksturu. Prava veličina šolje je ključna jer previše ili premalo vode tokom pripreme kafe može dovesti do neuravnoteženog ukusa.

Stručnost u mešanju i prženju omogućava stvaranje istog karaktera i arome vaše omiljene kafe i u verziji bez kofeina.

Nespresso aparat za svaki uspešan dan

Malo je reći da je kafa samo napitak, ona je sastavni deo svake porodice, druženja, slatkih predaha sa prijateljima. Mnogima je kafa glavni pokretač, jutarnja rutina, pa čak i način života.

Prijatelji za stolom piju Nespresso kafu i ćaskaju

Za svako dobro jutro i dan, šoljica vašeg omiljenog napitka je odličan način za početak. Bez obzira da li se spremate za posao, krećete na fakultet, pripremate ispit ili jednostavno uživate u slobodnom vremenu, Nespresso će vaš dan učiniti posebnim.

Odaberite svoj omiljeni Nespresso aparat i prepustite se čarobnim ukusima i užitku za sva čula.

Upoznajte Nespresso svet!



Ostavite komentar