Testiranje uređaja 7 dana besplatno pre kupovine? Upoznajte IQOS 2.4 Plus uređaj

  6

Za starije od 18 godina i pušače ili korisnike drugih nikotinskih proizvoda.
Ovaj proizvod nije bez rizika i namenjen je samo punoletnim osobama koje konzumiraju cigarete ili druge nikotinske proizvode.

Budući da uvek težimo ka tome da napredujemo, tražimo bolje, tako i odrasli pušači širom sveta tragaju za nekim novim proizvodima. Ipak takvi proizvodi treba i da zadovolje njihove potrebe koje se tiču rituala i ukusa.

Za sve one koji žele da se oslobode duvanskog dima i spremni su da donesu ovu revolucionarnu odluku, IQOS ima odlične vesti. Otkrijte tehnologiju zagrevanja, a ne sagorevanja duvana.

Iznajmite IQOS 2.4 Plus uređaj na 7 dana i uverite se i sami.

Moderan dizajn IQOS 2.4 Plus uređaj

 

IQOS – Pametan način da uživate u pravom duvanu

 

Za razliku od cigareta koje imaju brojna štetna dejstva, IQOS uređaji omogućavaju užitak u ukusu pravog duvana bez njegovog sagorevanja. Nesmetanom uživanju doprinosi i činjenica da nema neprijatnih mirisa koje proizvode cigarete.

 

Potpuno besplatno testiranje IQOS 2.4 Plus uređaja

 

Donošenje odluke o kupovini često ume da bude naporan proces. Zato mogućnost testiranja proizvoda i uređaja pre kupovine interesuje sve potrošače.

Iz tog razloga je omogućeno besplatno isprobati IQOS 2.4 Plus i uveriti se u kvalitet koji je i naučno podržan. Ovo je odličan način da lično testirate kako IQOS funkcioniše, kako se puni i čisti.

Besplatno iznajmljivanje na 7 dana je još bolje rešenje, jer omogućava da u tom periodu u potpunosti osetite sve funkcionalnosti IQOS 2.4 Plus uređaja. Veliki benefit ove prilike je mogućnost da donesete odluku o kupovini proizvoda vođeni ličnim iskustvom.

 

Zašto je testiranje proizvoda i uređaja važno pre kupovine?

Današnji potrošači pred sobom imaju širok spektar izbora. Testiranje proizvoda je način da se kupci uvere u njihov kvalitet i ujedno procene da li su zaista kreirani za njihove potrebe.

Ljudi sede i čekaju da iznajme IQOS 2.4 Plus uređaj

Kompanije se sve više okreću kupcima i nude mogućnost testiranja prozivoda u realnim životnim situacijama. Na taj način kupci mogu da formiraju mišljenje o istom pre nego što donesu odluku o kupovini.

Testiranje IQOS 2.4 Plus uređaja je idealno rešenje da upoznate uređaj koji je pionir tehnologije zagrevanja duvana i uverite se u jednostavnost i praktičnost njegovog korišćenja.

 

Šta sve čini IQOS 2.4 Plus set?

 

U svakom IQOS 2.4 Plus setu se nalaze džepni punjač i držač. Mehanizam IQOS 2.4 Plus uređaja je lak za svakodnevno korišćenje.

Ima mogućnost jednostavnog povezivanja sa vašim pametnim telefonom preko Bluetooth aplikacije IQOS Connect (za Android), koja omogućava opcije kao što su uparivanje, registracija i upravljanje uređajem.

 

Kako se koristi IQOS 2.4 Plus uređaj?

Kako biste započeli svoje iskustvo zagrevanja duvana i prelaska na IQOS, potrebno je slediti sledeće korake.

  1. Najpre treba proveriti da li je IQOS 2.4 Plus džepni punjač uključen. Proveru možete izvršiti pritiskom na dugme u trajanju od 1 sekunde.
    Ukoliko su svetla na punjaču uključena, spremni ste.
    Ako nisu, potrebno je uključiti IQOS 2.4 Plus džepni punjač. Pritisnite dugme u trajanju od 4 sekunde ili napunite uređaj koristeći odgovarajući IQOS kabl i AC adapter (vaš IQOS će se brže puniti ako ga priključite na zidnu utičnicu).
  2. Otvoriti poklopac, ubaciti IQOS 2.4 Plus držač u punjač i zatvoriti poklopac. Treba sačekati da zasvetli, što znači da je punjenje u toku.
  3. Nakon toga, potrebno je izvaditi držač iz punjača i nežno ubaciti duvansku patronu u držač. Izbegavajte okretanje duvanske patrone prilikom ubacivanja u IQOS 2.4 Plus uređaj jer se može oštetiti oštrica za zagrevanje.
  4. Pritisnite i zadržite dugme na držaču. Nakon jedne vibracije, svetlo na držaču će pulsirati polako. Kada svetleća oznaka prestane da treperi i počne da svetli stabilno, vaš uređaj je spreman za upotrebu.
  5. Kada se svetlo na držaču isključi, vreme za IQOS je isteklo. Ali ne brinite! Potrebno je izvući duvansku patronu i ponovo napuniti držač.

Nekoliko poređanih IQOS 2.4 Plus belih uređaja koji prikazuju njihov lep i praktičan dizajn

Ukoliko se odlučite za testiranje proizvoda kod kuće, imaćete priliku i praktično da prođete kroz sve ove korake. Tako ćete se uveriti u jednostavnost korišćenja i komfor koji ovaj proizvod pruža.

 

Kako očistiti IQOS 2.4 Plus uređaj?

Da bi duvan uvek imao optimalni ukus, čišćenje IQOS 2.4 Plus uređaja je veoma važno. Sam proces čišćenja se sastoji iz nekoliko koraka.

Najpre je potrebno ostaviti da se IQOS 2.4 Plus držač ohladi. Laganim protresanjem držača će se izbaciti sav duvan koji se unutra zaglavio, a preporučljivo je povremeno koristiti i štapiće za čišćenje.

Vodite računa o svom uređaju i obezbedite sebi ukus patrona koji volite prilikom svakog korišćenja.

 

Ključne prednosti IQOS uređaja

 

Iza IQOS uređaja stoje godine i godine naučnih istraživanja. Oni pripadaju novoj generaciji proizvoda, Tobacco Heating Products (THP).

Tim vrhunskih stručnjaka je radio na razvoju inovativne HeatControl tehnologije. Ona podrazumeva zagrevanje duvana do temperature od 350°C, umesto njegovog sagorevanja. Tako se otpušta pravi ukus duvana i nikotina, bez njihovog sagorevanja. Zato kod IQOS-a:

  • Nema vatre i sagorevanja – Za razliku od klasičnih cigareta, IQOS ne može da vas ispeče, da progori odeću, nameštaj i slično. S obzirom na to da nema duvana koji sagoreva, nema ni vatre ni žara, kao ni pepela koji pravi nered oko vas.
  • Nema dima – IQOS zagreva duvan tako da ne proizvodi dim, već oslobađa aerosol koji nestaje u vazduhu mnogo brže.
    Iako se grejanje duvana (umesto sagorevanja) možda čini kao mala promena, zapravo predstavlja potpuno nov način uživanja u duvanu. Kada se cigareta zapali, duvan gori na temperaturi višoj od 800°C pri vrhu, proizvodeći dim i pepeo, što je ključna razlika u odnosu na IQOS uređaje.

Položen IQOS 2.4 Plus uređaj bele boje

Elektronske cigarete su proizvodi koji uopšte ne sadrže duvan, već kertridže sa tečnošću koja sadrži nikotin. Za razliku od toga, IQOS zagreva patrone koje sadrže pravi duvan i zvanično se ne svrstava u elektronske cigarete, već u kategoriju nesagorevajućih duvanskih proizvoda.

 

Ako se odlučite za budućnost bez duvanskog dima, IQOS je posvećen odluci da vas u tome podrži. Osmišljen je i razvijen sa željom da pruži uslove bez vatre, dima i pepela za punoletne pušače. IQOS-ova HeatControl tehnologija zagreva duvan do idealne temperature i osigurava konzistentan ukus duvana bez sagorevanja.

Iznajmite i testirajte IQOS 2.4 Plus i recite zauvek zbogom duvanskom dimu.

Ukoliko ipak želite da vidite kako svaki od procesa izgleda u formatu video sadržaja, posetite stranicu OVDE.




  1. ZELIO BI DA PORUCIM BESPLATNO DA PROBAM TO

    • Tehnomanija


      Poštovani Vojislave, u skladu sa situacijom vezanom za Covid-19, trenutno ne postoji mogućnost testiranja IQOS uređaja.


  2. Želela bih da testiram proizvod IQOS.


  3. Zelela bih da probam

    • Tehnomanija


      Dobar dan, Ivana. Hvala Vam na vremenu posvećenom čitanju posta na našem blogu. Za besplatno testiranje proizvoda, posetite stranicu na ovom linku

Ostavite komentar