Otkrij zašto su ručni frižideri savršeno rešenje za maksimalno uživanje u letnjim danima

  0

Uživaš u šetnjama u prirodi, izletima i božanstvenim danima na plaži?

Ručni frižideri i rashladne torbe učiniće da tvoji izleti budu savršeno organizovani i mnogo opušteniji jer znaš da imaš sve što ti je potrebno nadohvat ruke.

Donosimo ti sjajne ideje na koji način da pomoću ovih praktičnih uređaja organizuješ svoje aktivnosti lako i jednostavno, bilo da uživaš sa porodicom i prijateljima ili samostalno.

Praktični ručni frižideri učiniće da dani u prirodi postanu još bolji

Kada spoljašnje temperature prelaze tvoju granicu tolerancije, pravo je vreme da se opustiš i uživaš u prirodi uz omiljena osveženja.

Ako si među onima koji smatraju da malo šta može tako da pokvari uživanje kao gutljaj mlakog napitka po vrelom letnjem danu, onda su saveti u nastavku baš za tebe. Uz kompaktan ručni frižider ili rashladnu torbu, tvoji napici će biti hladni, salate hrskave, a voće uvek sveže.

Uživaj u svakom zalogaju i osvežavajućem piću gde god da se nalaziš. Ponesi sa sobom sve što ti je potrebno i ne žuri kući. Zahvaljujući kompaktnom obliku i dimenzijama, ove uređaje lako možeš poneti gde god poželiš.

Društvo uživa na plaži uz ručni frižider

Letovanje po tvojoj meri uz frižider za kampovanje, plažu ili izlet

Kakva god da je tvoja ideja idealnog odmora, ručni frižider svakako zaslužuje da postane deo tvoje obavezne opreme.

Ponesi svoje omiljene grickalice, sendviče, voće i sokiće u prirodu, na plažu ili izlet. Ovo će svakako biti praktičnija opcija, kao i sjajan način da uštediš novac jer cene namirnica i osveženja mogu biti i nekoliko puta više na popularnim izletištima, plažama i slično.

Poneti namirnice i osveženje sa sobom posebno je praktično ukoliko pojedini članovi tvoje porodice ili društva ne pristaju na druge opcije osim svojih omiljenih, dobro poznatih ukusa.

Ako uživaš na suncu, važno je da ne zaboraviš da zaštitiš svoju kožu, a prenosni rashladni uređaji su sjajni da se osvežiš i na ovaj način. Dodatna prednost ovih uređaja jeste što u njima možeš na kratko staviti i preparate za zaštitu od sunca. Na ovaj način sprečićeš da krema poprimi suviše tečnu konzistenciju koja će otežati mazanje. Pritom, uživaćeš u prijatnom osećaju hlađenja prilikom svakog nanošenja.

Svakako, nemoj preterivati i nanositi na telo kremu koja je suviše hladna.

Rashladne torbe su savršeno rešenje za vrele letnje dane

Za kraće izlete ili za manji broj ljudi, rashladne torbe su praktična opcija koju možeš lako poneti sa sobom, čak i ako ne ideš autom.

Male dimenzije omogućavaju da ovu torbu jednostavno staviš na rame i poneseš sa sobom sve što ti je potrebno za kraći predah ili osveženje u prirodi. Modeli dolaze u različitim atraktivnim dezenima i sa različitim brojem pregrada koje će ti omogućiti da se efikasno spakuješ i zaista uživaš u svom danu.

Zelena rashladna torba na plaži

Dodatno, rashladne torbe ti mogu poslužiti i za bolju organizaciju svakodnevne nabavke tokom letnjih dana. Koliko ti se puta dogodilo da ti se na putu iz prodavnice do kuće otopi sladoled, smrznuto voće, povrće ili nešto slično? Možda su ti sjajna rasprodaja ili dragi prijatelji sa kojima nikako ne stižeš da popričaš produžili putovanje do kuće?

Uz rashladnu torbu, ne moraš da brineš o ovakvim i sličnim stvarima. Namirnice će ostati zaleđene dovoljno dugo da organizuješ nabavku onako kako tebi odgovara i usput obaviš još po koju sitnicu što ti može znatno olakšati organizaciju.

Da ne pominjemo da će flašica rashlađene vode ili drugog omiljenog napitka zaista ostati rashlađena duže vreme, taman da obaviš sve planirano.

Uz ručni frižider i rashladnu torbu dani u prirodi dobijaju drugu dimenziju

Ovi uređaji nisu spas samo na letovanju. U onim toplim danima kada nemaš neodložnih obaveza, pravi je trenutak da iskoristiš lepo vreme i uživaš u izletu pored reke, jezera ili u obližnjem parku.

Povedi svoje najmlađe i priušti im nezaboravan dan u prirodi. Nema potrebe da žurite da se vratite kući u vreme ručka jer ručak ide sa vama.

Bez obzira da li su u pitanju spremni obroci, sastojci za sendviče, omiljene poslastice, voda i ostala osveženja, spakuj sve u svoj prenosni frižider i rashladnu torbu i avantura može da počne.

Uz naše savete namirnice će biti hladne i sveže satima, tako da možeš da se opustiš i napuniš baterije bezbrižno i rasterećeno.

Porodica uživa u danu u prirodi uz ručni frižider

Praktični saveti uz koje će hrana u ručnom frižideru ostati hladna što duže

  • Stavi odgovarajuću količinu leda

Prati uputstva i generalne smernice proizvođača. Patrone za ručne frižidere najbolji su izbor za održavanje niske temperature u ovom uređaju. Zahvaljujući svom obliku, zauzimaju minimalno mesta i omogućavaju optimalno raspoređivanje hladnoće.

Ukoliko želiš da pametno iskoristiš prostor, možeš upotrebiti i plastične flaše u kojima se nalazi zaleđena voda. Ako odabereš ovu metodu rashlađivanja, spojićeš lepo i korisno jer ćeš imati i hladnu vodu za piće kada se ista odledi. Ipak, kako ne bi bilo neželjenih posledica, preporuka je da voda pre konzumacije dostigne odgovarajuću temperaturu.

  • Praktična priprema za lakšu organizaciju

Namirnice koje želiš da poneseš stavi da se rashlade veče pre i potrudi se da ih spakuješ tako da zauzmu što manje mesta.

Ohladi sokove, vodu i ostala osveženja i rasporedi ih tako da čuvaju svežinu ostalih namirnica. Ako ti je praktičnije, možeš unapred iseckati pojedino voće i povrće radi uštede prostora, a i praktičnijeg posluženja. Potrudi se da adekvatno upakuješ sve namirnice kako ne bi došlo do curenja ili mešanja ukusa, kao i da adekvatno zaštitiš eventualnu lomljivu ambalažu ili onu koja se može lako deformisati.

  • Spakuj se pametno

Prilikom pakovanja, isplaniraj kojim će se redosledom hrana uzimati iz uređaja i postavi ono što će se poslednje konzumirati na dno ručnog frižidera. Ono što će brzo zatrebati, na primer voda, sokovi, voće i ostalo, neka bude pri vrhu radi lakšeg raspakivanja.

Praktično spakovan ručni frižider za izlet

  • Slojevi su uvek u modi

Parče aluminijumske folije ili običnog kartona odlično će poslužiti za odvajanje različitih vrsta hrane ili za zaštitu ambalaže. Možeš napraviti slojeve koji će podeliti sadržaj frižidera po grupama namirnica radi lakšeg i preglednijeg odvajanja hrane. Tako ćeš brže pronaći ono što ti je potrebno i držaćeš uređaj kraće otvorenim što će omogućiti da hrana i piće duže ostanu rashlađeni.

Ovi materijali će odlično poslužiti kao dodatan sloj izolacije, pa će i oni doprineti dugotrajnijoj svežini namirnica. Dodatno, jedan od sjajnih trikova koji možeš primeniti je da i ručni frižider ili rashladnu torbu ohladiš pomoću leda pre pakovanja.

  • Pronađi idealno mesto za osveženje

Prvo pravilo kada stigneš na odredište jeste da pronađeš odgovarajuće mesto za ručni frižider i postaviš ga dalje od direktne sunčeve svetlosti.

Odlično mesto može biti ispod suncobrana, drveta ili u nekoj drugoj hladovini. Ukoliko to nije opcija, prebaci peškir preko rashladnog uređaja kao alternativno rešenje. Možeš i iskopati rupu u pesku, ako teren to dozvoljava, i tu postaviti ručni frižider. Ovo je još jedan od sjajnih načina da produžiš dejstvo rashlađivanja.

Odaberi najbolji ručni frižider za svoje potrebe

U skladu sa onim što želiš i što ti je potrebno od ručnog frižidera, odaberi model koji će ti omogućiti se lako spakuješ i jednostavno poneseš hranu i osveženje svuda sa sobom – na avanturistički izlet, dan opuštanja na plaži ili nešto treće.

Za izlete i porodične avanture, preporučujemo da odabereš neki od čvrstih ručnih frižidera koji će obezbediti dovoljno mesta i potrebnu stabilnost kako bi hrana i piće bili zaštićeniji. Sa druge strane, ukoliko uživaš u dugim šetnjama ili ne voliš da žuriš iz nabavke, rashladne torbe mogu biti pravi izbor. Imaju pristupačne cene, a tako su lake i jednostavne za upotrebu da ih mogu koristiti čak i najmlađi članovi porodice.

Međutim, ono što je najbolje jeste što se apsolutno ne moraš ograničavati na jedan od rashladnih uređaja. Nabavi rashladnu torbu, ručni frižider i patrone za led, kao i druge sjajne uređaje koji će to putovanje učiniti zabavnijim i spremi se za porodični odmor, kratak predah u prirodi sa prijateljima ili dragom osobom ili za bilo koju drugu avanturu koja te okrepljuje.



Ostavite komentar