Sjajne ideje za poklone za Novu godinu i predlozi uređaja koji su idealni da se počastiš za novi početak

  4

Polako se približava mnogima omiljeno doba godine kada uživamo sa dragim ljudima i prepuštamo se magiji praznične atmosfere. Okruženi zanimljivom tradicijom, božićni i novogodišnji praznici širom sveta simbolizuju ljubav i novi početak. A koji je bolji početak od pokazivanja dragim ljudima koliko ti je stalo?

Kako bi praznici bili još bolji, a darivanje pravi pogodak, donosimo ti sjajne ideje za poklone za Novu godinu kojima ćeš obradovati svoje najdraže i učiniti da se osećaju zaista posebnim.

Tu su i sjajni predlozi kako da počastiš sebe kako bi uživanje u praznicima bilo još bolje.

Kako da izabereš idealan poklon za Novu godinu?

Svesni smo da ti pronalazak pravih ideja za poklone za Novu godinu može biti izvor stresa i oduzeti dosta vremena. Praznični šoping ume da bude pomalo haotično iskustvo, posebno ukoliko ne nalaziš zadovoljstvo u obilasku mora radnji i traženju inspiracije u ukrašenim izlozima.

Ako ti je pritom spisak ljudi koje želiš da obraduješ malo duži, a svi imaju različita interesovanja i želje, izbor i kupovina odgovarajućih novogodišnjih poklona je ozbiljan pohod.

Zato ti donosimo sjajne ideje za poklone za Novu godinu koje možeš pronaći na jednom mestu!

Prepusti se uživanju u sezoni darivanja bez stresa i rizika od poklanjanja stvari koje će čučati u nekom usamljenom kutku. U nastavku teksta te čekaju ideje za praktične poklone kojima će se tvoje drage osobe radovati cele godine. Prilikom odabira imaj na umu da ne poklanjaš samo materijalne stvari, već zadovoljstvo uživanja u nečemu što će usrećiti dragu osobu.

Nasmejana porodica sedi za trpezom i razmenjuju novogodišnje poklone

Ideje za novogodišnje poklone koji će dragim ljudima ulepšati celu godinu

Poklanjanje je nešto čemu se uvek radujemo. Sa povodom ili bez, upakovani i pažljivo planirani pokloni ili sitnice na koje nasumično naletimo i podsete nas baš na određenu osobu koja nam je posebna, svaki dar je priča za sebe.

Ukoliko isplaniraš pažljivo i odabereš tako da oni kojima poklanjaš mogu da osete svu tvoju ljubav i privrženost, onda je takav novogodišnji poklon pravi pogodak.

Obraduj svoje najdraže za Novu godinu praktičnim uređajem koji će rado koristiti

Praktičan novogodišnji poklon uvek je jedan od proverenih načina da obraduješ dragu osobu i izmamiš osmeh na lice.

Pokloni dobru frizuru koja donosi nezaboravan osmeh zadovoljstava tvojoj lepšoj polovini, sestri ili dragoj prijateljici i obraduj je presom za kosu koju je priželjkivala. Remington Silk presa za kosu koja se zagreje za 10 sekundi je odličan izbor.

A za one koje više vole lokne, Philips kupasti uvijač za kosu sa 9 podešavanja toplote idealan je za savršenu frizuru.

Ako su ti potrebne ideje za novogodišnje poklone za dečka, muža, tatu ili prijatelja, uz praktičan Braun trimer za bradu koji prilagođava brzinu rada gustini dlake ili vodootporan Philips aparat za brijanje teško da možeš da pogrešiš.

Devojka poklanja svom partneru poklon za Novu godinu

Ideje za poklone za Novu godinu za ljubitelje kompjutera i tehnologija

Ukoliko je osoba koju želiš da obraduješ strastveni ljubitelj kompjutera i gedžeta koji uz to idu, razmisli o simpatičnom mišu za kompjuter ili udobnoj tastaturi.

Logitech POP tastatura pravi je poklon za sve ljubitelje onog karakterističnog zvuka dugmića, a dizajn garantuje oduševljenje. Ukoliko želiš da kompletiraš set ili pokloniš samo miša, ista serija Logitech proizvoda donosi POP miša za kompjuter sa mogućnošću povezivanja na tri uređaja u isto vreme i dometom do 10 m.

Kao poklon svima onima koji mnogo vremena provode pred monitorom, bilo zbog posla ili zbog zabave, naočare za kompjuter koje odlično pristaju različitim oblicima lica su super izbor.

Odličan i lagan Huawei MateBook sa ekranom od 14” i Windows Home 10 operativnim sistemom koji može poneti svuda sa sobom biće pravo iznenađenje i odličan novogodišnji poklon za nekog stvarno posebnog.

Za nešto manji budžet, uvek možeš odabrati praktičan ranac za laptop poput HP modela u sivoj boji koji donosi udobnost i sigurnost u kombinaciji sa dobrim stilom.

Još jedan predlog šta možeš pokloniti za Novu godinu jesu lagane i praktične bluetooth slušalice u veseloj boji koje će obradovati mlađeg brata, sestru ili dragog prijatelja. Philips ima sjajan izbor kvalitetnih bežičnih slušalica u zanimljivim bojama, pa možeš odabrati u skladu sa stilom osobe kojoj poklanjaš.

Devojka sa novogodišnjom kapom udobno leži pored jelke i koristi laptop

Šta pokloniti za Novu godinu ljudima koji vole da im je sve pri ruci?

Ovakve osobe uglavnom vole da imaju sve nadohvat ruke i često su kolekcionari krajnje neobičnih stvari koje, ipak, uvek imaju svoju svrhu.

Ukoliko želiš da obraduješ nekoga koga prepoznaješ u ovom opisu, ideje za poklone za Novu godinu mogu uključivati neki praktičan komad alata, a možda čak i fitnes opremu jer ove osobe cene praktičnu vrednost poklona.

Zgodno upakovan set alata koji može da zatreba u raznim situacijama, simpatičan je i koristan poklon dragoj osobi koja će je razveseliti i pokazati joj koliko je poznaješ.

A ako želiš da obraduješ nekoga ko pored toga što je prakičan, voli i da vežba u kućnim uslovima onda je nešto od fitnes opreme sjajan izbor. Odaberi roler za trbušnjake koji ne zauzima puno mesta i koji je idealan za brzinsko vežbanje kod kuće i održavanje forme ili masažer za oporavak posle treninga. Simpatično ih upakuj, postavi ispod jelke i poklon je spreman.

Žena u crvenom džemperu okrenuta leđima sedi ispred jelke i poklona i rukama je napravila znak srca

 

Za sve ljubitelje dobrog treninga, Xiaomi fitnes narukvica koja ima 110 sportskih režima za aktivno praćenje rezultata je nešto što će im biti i korisno i zanimljivo.

A za one koji imaju problem sa leđima, vratom i kojima znaš da bi prijala opuštajuća masaža, sjajan Bauer masažer sa tri nastavka i infracrvenim svetlom biće pravi pogodak.

Ukoliko imaš dragu osobu koja provodi dosta vremena na nogama, masažer za stopala sa vibracionom masažom i masažom mehurićima učiniće da se raduje svakodnevnom užitku.

Za one posebne osobe sa uvek hladnim stopalima, sjajna ideja za poklon za Novu godinu jeste grejni masažer za stopala sa dve temperature i mogućnošću odvojenog korišćenja toplote i masaže.

Nova godina je idealno vreme da se počastiš: Uz prave uređaje pokloni sebi više vremena za stvari koje te inspirišu

Kada podeliš poklone i usrećiš sebi drage ljude, ne zaboravi na sebe. Nova godina je pravo vreme da odlučiš da ispuniš neke želje sebi, da posvetiš više vremena i pažnje dragim ljudima i da postaviš svoje prioritete odgovarajućim redosledom.

Počasti se nečim što će ti ulepšati celu godinu i učiniti da još više uživaš u svom domu, svakoga dana.

Idealan poklon za tebe i tvoje ukućane, ukoliko ste ljubitelji kafe, jeste aparat za kafu koji će svaki vaš dan ispuniti neodoljivim ukusima.

Odličan izbor može biti Krups aparat za kafu na kapsule u prazničnoj crvenoj boji sa velikim izborom napitaka, za uživanje u različitim aromama ili Philips aparat za kafu sa keramičkim mlinom, za ljubitelje punog inteziteta tek samlevenog zrna.

Nasmejana devojka uživa u mirisu i aromi tek skuvane kafe

A uživanje je i kada vreme koje ti je odlazilo na određene kućne poslove možeš da upotrebiš za odmor, zabavu ili inspiraciju. Zbog toga je robot usisivač koji će očistiti podove dok ti odmaraš, odličan izbor da u novoj godini prioritete postaviš malo drugačije.

Sjajan Xiaomi robot usisivač Mop 2 koji se automatski vraća na punjač i nakon što se napuni, nastavlja sa čišćenjem, oslobodiće te obaveze i napora usisavanja da možeš da se posvetiš drugim stvarima.

A kad smo kod dosadnih kućnih obaveza koje oduzimaju dosta vremena, odgovarajuća mašina za pranje sudova bi bila savršen novi uređaj za tvoju kuhinju. Bosch mašina za sudove u srebrnoj boji u kojoj možeš oprati 12 kompleta posuđa, ima opciju tihog rada i Extra Dry program za temeljno sušenje posuđa. Tvoje je samo da isprljaš sudove ukusnim obrocima, ubaciš ih u mašinu i pritisneš par dugmića.

Dok mašina pere sudove, ti se ušuškaj i prepusti se uživanju u novogodišnjem programu. Za vrhunski ugođaj, ne samo tokom praznika, priušti sebi doživljaj na ekranu LG televizora od 50” sa Real 4K UHD rezolucijom. Bilo da uživaš u zanimljivim filmovima, intrigantnim serijama ili fudbalskim utakmicama, sjajan prikaz i upečatljiva slika savršeno će upotpuniti doživljaj.

A uz gledanje omiljenog sadržaja, savršeno idu ukusni zalogaji. Tople, domaće palačinke sa slanim ili slatkim nadevom su uvek dobar izbor, pa je opcija da ih pripremiš brzo i u restoranskoj veličini kad god poželiš, idealan način da obraduješ sebe i svoje ukućane. Odličan Ariete aparat za palačinke retro dizajna, vrhunski je izbor. Osim ukusnih palačinki koje možeš pripremiti na nelepljivoj ploči prečnika 30 cm, zahvaljujući specifičnom izgledu, ovaj aparat će biti i ukras u tvojoj kuhinji.

Prepusti se čaroliji, pronađi idealne novogodišnje poklone i uživaj u praznicima

Pažnja i vreme koje posvećujemo jedni drugima, zajednički trenuci i uspomene koje stvaramo su najbolji deo praznika. Osim bogate trpeze, bajkovite dekoracije i najukusnijih kolača, pokloni za Novu godinu i Božić su neizostavni deo tradicije, izvor uzbuđenja, radosti i razlog više da jedva čekamo praznike.

Ne čekaj Deda Mraza već uzmi stvari u svoje ruke i iskoristi odlične ideje za poklone za Novu godinu da proslaviš novi početak. Čak i ako možda nisi u svom najboljem izdanju cele godine, uplovi u sledeću tako što ćeš ugoditi sebi. Sigurni smo da zaslužuješ.



  1. Vesna Meandžija


    Sve pohvale


  2. Stvarno divno


  3. Sve pohvale najbolji ste

    • Tehnomanija


      Dobar dan, Tanja. Hvala Vam na lepim rečima. Drago nam je što nas pratite. Trudićemo se da sadržajem i dalje opravdavamo Vaše poverenje.

Ostavite komentar