12 gedžeta koji će ti zimu učiniti lepšom i toplijom

  0

Ideš na skijanje ili planiraš da zimske dane provedeš u svom domu?

Bilo da ove zime ostaješ kod kuće ili te čeka neko dugo očekivano zimovanje, dobro je da pri sebi uvek imaš sve one uređaje i gedžete koji će hladne zimske dane učiniti udobnijim, toplijim i lepšim.

U produžetku pročitaj šta je sve to što je korisno da imaš pri ruci i koje su to sve aktivnosti kojima možeš da ispuniš zimske trenutke odmora na pravi način.

1. Foto-aparat ili GoPro za fotografije i snimke za pamćenje

Ukoliko voliš da beležiš najlepše momente sa putovanja ili svakodnevnog života, spremi se na vreme i opremi se nekim od sjajnih uređaja sa kojima ćeš praviti super fotke, video-snimke i uspomene koje će trajati.

Ako biraš odgovarajuću kameru i foto-aparat, na raspolaganju su ti sjajni modeli profesionalnijih aparata, zanimljivih Instax polaroida, kao i fenomenalne GoPro akcione kamere sa kojima možeš snimati i svaki trenutak skijanja, planinarenja, plivanja ili nezaboravnih novogodišnjih proslava sa najdražima.

Devojka sa skijama sedi na snegu i pravi selfi

2. Konzole, igrice i gejming dodaci

Za sve gejmere i ljubitelje dobrih igrica, konzole i dodaci su savršeno rešenje za zimske dana koje želiš da provedeš uz omiljene gejming naslove. Vikendi, hladno vreme i malo više slobodnog vremena, neki topli napitak i grickalice su savršena kombinacija za vreme provedeno na ovaj način.

Bilo da voliš da igraš multiplejer ili individualno, na raspolaganju ti je sve što ti treba da zimske dane ispuniš onako kako ti najviše voliš, uz sate dobrog gejminga.

PlayStation, Nintendo Switch, popularni naslovi najboljih igrica ili gaming dodaci, poput volana, džojstika, VR naočara – pronađi sve što ti treba i opremi se najboljom gaming opremom.

3. Dobar televizor uz koji će omiljene serije biti još uzbudljivije

Ako si filmofil, obožavaš dobre serije i sa nestrpljenjem iščekuješ sve one slobodne trenutke kada vreme možeš da posvetiš samo sebi, onda je kvalitetan televizor prava stvar.

Ne samo da ćeš tokom zime imati na raspolaganju mnogo dobrih filmova i serija, već te čeka i zanimljiv TV program i praznični sadržaji – ako uzimaš odmor, radiš od kuće ili jednostavno imaš dosta slobodnog vremena, uz dobar televizor možeš uživati u sjajnim trenucima.

Dečko i devojka na kauču ušuškani u toplo ćebe grickaju kokice i gledaju TV

4. Soundbar zvučnici za dobar zvuk u tvom domu

Ukoliko si među onima koji istinski uživaju i super zvuku, voliš u svom domu da ima pravu bioskopsku atmosferu, onda su i neki od soundbar zvučnika nezaobilazni.

Ne samo da će ti pružiti zvuk vrhunskog kvaliteta, već će ti i odgovarajući sistemi od više elemenata pružiti prave trenutke uživanja u svemu što gledaš i slušaš.

5. Topli i udobni grejni ogrtači, pokrivači i grejači stopala

Za sve one prave ljubitelje tople i ušuškane atmosfere, brend Beurer je tu da obezbedi sve one zanimljive sitne dodatke koji će ti zimu učiniti jednostavno neodoljivom.

Na raspolaganju su ti grejani prekrivač, ogrtač, grejač stopala koji pružaju ugodnu toplotu tačno tamo gde ti je potrebno. Kreirani su tako da zagrevaju telo, ne celu prostoriju, te su zgodno i praktično rešenje bilo da si u fotelji, na kauču ili se na neki drugi način spremaš da se ušuškaš na svoje omiljeno mesto.

Sigurni su i bezbedni za korišćenje, te nema bojazni da dođe do paljenja jer se automatski isključuju nakon određenog vremena, tako da ne predstavljaju opasnost u slučaju da zaboraviš da ih isključiš.

Izaberi omiljeni dodatak uz koji će leškarenje ispred TV-a biti ušuškanije i lepše i uživaj u omiljenom TV programu ili čitanju knjige.

Devojka spava u spavaćoj sobi u krevetu sa grejnim pokrivačem

6. Fitnes oprema za top formu

Možda zima nije vreme idealno za trčanje i trening napolju, ali zato ti svoj poligon za vežbanje možeš imati u svom domu.

Fitnes sprave, oprema, rekviziti za žene, muškarce, kao i sportski dodaci koji ti mogu olakšati vežbanje, to je sve što ti je potrebno za dobar i kvalitetan trening.

Naravno, tu su i tvoja volja i disciplina, bez kojih se redovno treniranje ne može zamisliti.

Ne zaboravi da uz sobni bicikl, traku za trčanje, eliptični trenažer i slične sprave možeš postaviti na neko zgodno mesto sa koga ćeš moći da gledaš TV ili slušaš muziku. Ne propuštaj treninge zbog kiše, poledice i zime, treniraj na svojim spravama, u svom domu, i uživaj u top formi tokom cele godine.

7. Praktični koferi i torbe za lakše pakovanje

Ukoliko si među onima koji se spremaju za zimsko putovanje, verovatno će ti biti potreban dobar kofer ili torba u koje ćeš moći da spakuješ sve što ti je neophodno za put.

Zimske stvari zauzimaju nešto više prostora, pa je dobro odabrati model koji će ti biti odgovarajući za ovu priliku, a svakako od više prostora glava ne boli. Izaberi odgovarajuću veličinu ili kupi set kofera i torbi za različite potrebe i obezbedi se ne samo za ovu zimu, već i za sva sledeća putovanja koja te čekaju u budućnosti.

8. Slušalice po tvojoj želji

Znamo koliko je danas u našim životima prisutna digitalna komunikacija i koliko su uređaji kao što su slušalice gotovo neophodne svakome od nas. Bilo da su ti potrebne jer radiš online, ili jednostavno za svakodnevnu audio ili video komunikaciju, gotovo svima su potrebne dobre slušalice koje biti praktične bilo da si na poslu, kod kuće ili si u pokretu i treba ti praktično rešenje koje ti neće smetati pri komunikaciji u različitim situacijama.

Kada biraš slušalice, imaj u vidu da su ti na raspolaganju žične, bežične slušalice, male bubice, veći modeli, izbor je zaista veliki. Važno je da odabereš one koje su ti najudobnije i koje će odgovarati tvojim potrebama.

Dečko i devojka treniraju napolju, na snegu, u ušima imaju žične slušalice

9. Odličan telefon za sve što ti treba

Za sve one koji ne žele da imaju više uređaja, već se odlučuju za jedan praktičan u kome će imati sve što je potrebno, dobar i kvalitetan telefon je najpraktičnije rešenje.

Zgodni su jer sem što možeš biti u kontaktu sa dragim ljudima, na dobrom telefonu možeš gledati i filmove, serije, možeš igrati igrice, ubeležiti bitne datume i tako dalje. Pored toga, tu su i sjajne mogućnosti kamere koje mogu biti zaista fenomenalnih karakteristika i pružiti ti sjajne mogućnosti kada je u pitanju fotografisanje i snimanje različitih video-klipova.

Zato je sjajno da, u zavisnosti od svojih potreba, uz sebe imaš telefon koji će ispratiti sve tvoje zahteve i koji će ti ponuditi sve što ti je potrebno.

Devojka u roze zimskoj jakni i sa kapom drži telefon i slika zimski prizor sa snegom

10. Dobra grejalica, da ti bude toplo u svakom kutku

Neka ti zima i minus napolju ove godine ne predstavljaju problem – izaberi neku od najboljih grejalica i ugrej tvoj odabrani kutak za uživanje po svojim merilima.

Pored većih i snažnijih modela, u našoj ponudi možeš da nađeš i one kompaktne, male modele, praktične za prenošenje iz prostorije u prostoriju, ali i sa mesta na mesto.

Dakle, čak i ako odlučiš da odeš u vikendicu i par dana provedeš u prirodi, ovi modeli su izuzetno zgodni da ih poneseš sa sobom i uživaš u prijatnoj toploti i brzom grejanju.

11. Kuvalo za vodu – Za brzu pripremu toplih napitaka

Zgodno i praktično u različitim situacijama – bilo da želiš samo da dodatno zagreješ vodu za neki od toplih napitaka ili ga koristiš i za pripremu hrane, ketleri su savršeno rešenje za sve ove situacija.

Takođe, čak i ako ideš na zimovanje, želiš da pri sebi uvek imaš mogućnost da sebi i članovima svoje porodice pripremiš topli napitak, možeš ga poneti i bilo gde da odsedaš i za neki minut pripremiti čaj, toplu čokoladu, kafu i slično.

Pripremi svoj omiljeni topli napitak, sipaj u termos i uživaj u u šetnji po snegu i svežem vazduhu uz mogućnost da se zagreješ toplim gutljajima i uživaš u ukusu koji voliš.

Devojka i dečko na snegu stoje, on sipa iz termosa čaj u njenu čašu

12. Bluetooth zvučnik, da doabr zvuk poneseš sa sobom svuda

Uvek sjajno rešenje, u svakoj situaciji – bilo da ideš negde i potreban ti je dobar zvuk ili si kod kuće i planiraš praznične dane i zimu da provedeš kod kuće, Bluetooth zvučnici će ti pružiti u svakom trenutku dobar zvuk.

Na raspolaganju ti je uvek veliki izbor zanimljivih modela koji su sjajno rešenje bilo da ti je potreban veći i snažniji model ili tražih mali zvučnik koji možeš da poneseš sa sobom bilo gde. I nemoj da te zavaraju mali modeli – sjajnog su kvaliteta i mogu da budu super rešenje u različitim situacijama.

Mogu da se koriste za prenos muzike ili drugog audio-sadržaja, bilo da nešto slušaš sa telefona, tableta ili laptopa. Odaberi muziku koju voliš i uz Bluetooth zvučnik uživaćeš u dobrom zvuku gde god da se nalaziš.

Izaberi najbolje gedžete za zimu 2023.

Bez obzira na to da li tokom zime ideš na odmor i putuješ negde, ili ostaješ kod kuće, neki od sjajnih uređaja će ti biti savršeno rešenje za ugodno provedeš vreme.

Pronađi svoj savršeni recept za snežne zimske dane i uživaj u hladnim mesecima baš onako kako tebi najviše odgovara.



Ostavite komentar