Novogodišnji pokloni za sve tvoje najdraže – Pokloni sve što želiš

  2

Kraj godine je vreme proslava, kićenja jelke, druženja i darivanja. Kako se Nova godina i Božić približavaju, tako raste i euforija oko kupovine poklona. Nije tajna da svako od nas u ovom periodu godine traga za onim sitnim, ali pravim stvarima kojima će obradovati sebi drage osobe.

Odbrojavanje je krenulo i sada je pravi momenat da svoje planove za novogodišnje poklone staviš na papir i kreneš u šoping. Neka te ponese magična atmosfera.

Poklonmanija – Novogodišnji pokloni koji će svakoga oduševiti

 

Praznične kupovine su u jeku, a gužve sve veće. Darivanje drugih u ovo doba godine nas čini posebno srećnim, ali se takođe radujemo i svi mi koje ispod jelke čeka neko zanimljivo iznenađenje. Ukoliko si još uvek u nedoumici oko izbora poklona za Novu godinu, imamo odlične predloge za tebe.

Decembar je vreme kada te u Tehnomanijai svake godine očekuje specijalna akcija savršena za nabavku raznovrsnih poklona koje tražiš. Ove godine, u periodu od 5.12. do 1.1. ne propusti sjajnu Poklonmanija ponudu – čitavih mesec dana tokom trajanja akcije je aktuelna specijalna praznična ponuda u okviru koje te čeka veliki izbor raznovrsih uređaja za sve uzraste.

Poklonmanija u Tehnomaniji - Pokloni sve što želiš

 

Bilo da planiraš da napraviš neko posebno iznenađenje ili da odabereš nešto specijalno iz naše ponude, pokloni za Novu godinu su definitivno pravi način da se ovaj magični deo godine obeleži na pravi način.

Bez obzira da li tražiš novogodišnji poklon za dečka, devojku, za roditelje, prijatelje, donosimo ti mnoštvo sjajnih ideja.

Ludilo od popusta tokom Poklonmanije

U Tehnomaniji te čekaju praznične cene i specijalno odabran, praznični asortiman proizvoda. Svi oni koji planiraju kupovinu poklona imaju mogućnost izbora od jeftinijih do onih za koje je potrebno izdvojiti nešto više novca – bilo da tražiš uređaje i proizvode za opuštanje i relaksaciju ili korisne kućne aparate, uređaje za negu, na raspolaganju ti je sjajan izbor.

Upravo zato Tehnomanija predstavlja idealno mesto za novogodišnju kupovinu za celu porodicu.

Koji pokloni su najpraktičniji za svaki dom?

 

Ako razmišljaš o tome da ono što poklanjaš ima veći značaj za sve ukućane, onda neki od kućnih uređaja predstavlja savršeni izbor.

Posebno odabrani modeli usisivača, sjajna bela tehnika i praktični kuhinjski uređaji mogu biti neke od najkorisnijih stvari. Njihova primena će biti od velike pomoći u svakom domu, jer će olakšati brojne kućne poslove.

Izaberi pravi poklon samo za nju

 

Poznato je da žene vole pažnju i darivanje. Ako je ona baš ta koja tvoje vreme čini ispunjenijim i lepšim, Nova godina je idealna prilika da je obraduješ nekim od sjajnih poklona. To mogu biti:

  • Epilator
  • Fen za kosu
  • Stajler i presa za kosu
  • Televizor
  • Apart za espresso

Dečko je zatvorio oči devojci i daje joj novogodišnji poklon

Poseban osvrt, kada su u pitanju žene, treba posvetiti aparatima za negu i lepotu. Ali, možda će pravi poklon za nju biti i neka druga sitnica koja će joj ulepšati dan.

Idealan poklon može biti i odličan telefon, laptop ili čak televizor koji će njene sate uz TV program ili omiljene serije i filmove učiniti lepšim i ugodnijim.

Kako odabrati pravi poklon za njega?

 

Iako se čini da oni nisu preterano zahtevni, moramo priznati da izbor poklona za muškarce ipak nije tako jednostavan. Ukusi su različiti i teško je naći neki univerzalni poklon, ali smo tu da vas inspirišemo nekim novim idejama.

  • Akciona kamera
  • Trimer
  • Monitor
  • Konzola
  • Gejmerske komponente
  • Aparat za kafu
  • Bežični zvučnici
  • Laptopovi

Za sve avanturiste, akciona kamera je sjajan izbor. Ako je zaljubljenik u igrice, nema šanse da ga neće oduševiti neki od sjajnih monitora, laptova i prateće IT opreme. Za igranje u super društvu, tu su sjajan aparat za sendviče kao i aparat za kokice.

Pored toga, u okviru Poklonmanije se može naći i odlična ponuda raznovrsnih telefona, televizora, ali i mnogo toga još.

Stavi osmeh na lice i bilo koji poklon da odabereš, sigurno će biti još lepši.

Ideje za poklon za decu

 

Najmlađi su sigurno najradosniji i najiskreniji kada su u pitanju novogodišnji pokloni. Teško da nećete znati kada se njima poklon svideo ili nije. Oni su sigurno svoje želje davno već stavili na jelku i sa nestrpljenjem čekaju dolazak Deda Mraza.

Deca pored jelke otvaraju novogodišnje poklone

Neki od sjajnih laptopova su odličan način da se klincima omogući uživanje u edukativnim, ali i zabavnim sadržajima. Za sve one koji vole igrica, odlična konzola ili poklon set tastatura, miš i zvučnici mogu biti neki od sjajnih načina da obradujete najmlađe.

Neka im praznični dani ostanu zauvek u sećanju. Okitite zajedno jelku, dekorišite svoj dom i potrudite se da svaki momenat zajedničkog vremena bude za pamćenje. A usput, neka ih ispod jelke sačeka i neko lepo iznenađenje. Nagradiće te onako kako oni to najbolje znaju, svojim razdraganim licima i najlepšim osmesima.

5 saveta za najjednostavniju kupovinu novogodišnjih poklona

 

Praznična kupovina ne mora biti stresna. Iako se čini da je vremena za izbor idealnog poklona uvek malo, dobro planiranje uvek može uštedeti nešto vremena ali i živaca.Poklonmanija u Tehnomaniji - Pokloni sve što želiš

  1. Najpre sastavi spisak dragih osoba kojima želiš nešto da pokloniš – Ovako ćeš uvek znati kome kupuješ, nema razmišljanja da li ćeš nekoga zaboraviti ili ne
  2. Ukoliko imaš ideje mogućih poklona za nekoga od njih, pribeleži ih, kao i njihovu cenu ako je znaš – Okvirno preciziranje budžeta je dobar način za kontrolu trošenja, a značiće ti i kao opšta orijentacija koliko novca će ti biti potrebno za poklone
  3. Razmisli o kupovini poklona Online i izbegni sve gužve – Nema jurcanja u poslednji čas, a sve što poručiš stiže ti na kućnu adresu
  4. Pokušaj da pribavljanje poklona (ili bar nekih od njih) obaviš u okviru redovnih kupovina i aktivnosti u decembru, što ti dodatno može uštedeti vreme
  5. Ukoliko nemaš ideju, pogledaj sjajnu Poklonmanija akciju sa raznovrsnim predlozima u okviru koje te čekaju novogodišnji pokloni za sve uzraste

Mama, tata i dvoje dece zajedno otvaraju poklone za Novu godinu

I još jedna sitnica. Samo pakovanje poklona je posebna prilika da iskažeš svoju kreativnost. Pusti mašti na volju i ne zaboravi da svaki od njih ukrasiš i nekim zagrljajem ili osmehom. A nakon toga, ne preostaje ništa drugo nego da se opustite i uživate u prazničnoj atmosferi.

Pronađi najlepše novogodišnje poklone

Nova godina nam kuca na vrata, a praznična euforija je već krenula. Zvončići zvone, a Poklonmanija posipa svoj magični prah popusta svuda oko sebe. Pronađi najbolji novogodišnji poklon za svoje najdraže i učini praznične dane još čarobnijim.

Ideja za poklone ima mnogo, a tvoje je samo da pronađeš šta je to savršeno za tvoje voljene. I ne zaboravi da u ponoć zamisliš želju – možda će se neka i ostvariti.

Novogodišnja čarolija može da počne!




  1. ?????divno??


  2. Prelwpo ??❤

Ostavite komentar