Honor ima 2 nova modela pametnih satova – Kakvi su i šta vas očekuje tokom preorder perioda?

  0

Ukoliko ste ljubitelji sjajnih gedžeta, sigurno ste u toku sa novostima na tržištu. Neki od najsvežijih su najnoviji Honor smart satovi koji su početkom septembra 2020. predstavljeni na globalnoj konferenciji.

Kako se trudimo da pratimo trendove i pružimo vam najbolje mogućnosti, sada možete nove Honor ljubimce da kupite u Tehnomaniji tokom specijalne preorder ponude. Ali ne samo to.

Koje modele pametnih satova je Honor predstavio?

Honor porodica pametnih satova je sada bogatija za dva nova modela, Watch ES i Watch GS Pro. Odlikuju ih unapređene karakteristike u odnosu na prethodne modele i veća autonomija korišćenja.

Uplovite u nove avanture sa Honor Watch GS Pro pametnim satom

Ako volite istraživanja i avanturističkog ste duha, ovaj model pametnog sata je kao stvoren za vas. Može se reći da sam masivan izgled ovog modela nagoveštava sve ono za šta je stvoren.

Smart sat Honor Watch GS Pro crne boje, postavljen ukoso

Svaki urbani avanturista će poželeti da u društvu Honor Watch GS Pro pametnog sata dođe do što bolje kondicije i prepusti se najrazličitijim aktivnostima i avanturama u prirodi. Karakteristike koje se ističu kod ovog modela su:

  • Praćenje više od 100 fitnes aktivnosti među kojima su: tračanje na otvorenom, kao i u zatvorenom prostoru, šetanje, planinarenje, skijanje i različiti vidovi slobodnih treninga
  • Posedovanje intuitivnih zdravstvenih funkcija koje omogućavaju praćenje fizičkog stanja i forme korisnika
  • Otpornost na različite vidove potencijalnih oštećenja
  • Neverovatna baterija koja traje i do 25 dana, u zavisnosti od vrste aktivnosti koje prati i načina korišćenja.

Honor Watch ES pametni sat – Vaš personalni trener koji je uvek uz vas

Redovno trenirate ili vam je cilj da to postane vaša stalna navika? Sjajno, Honor Watch ES će vam u tome sigurno pomoći. Njegove funkcionalnosti, dizajn i udobnost nošenja prate sve aktuelne trendove kada su u pitanju ovi uređaji.

Ako se pitate koje su sve njegove mogućnosti, izdvojićemo nekoliko:

  • Poseduje 95 programa za vežbanje i 12 vođenih programa vežbi, među kojima su treninzi za trbušne mišiće, za sagorevanje masti i drugi
  • Ima brojne sjajne funkcije za praćenje aktivnosti i zdravlja
  • Zanimljivo je i što ima čak 44 animirane vežbe koje se prikazuju na displeju sata i koje vam mogu biti od velike pomoći jer omogućavaju da vidite kako se vežbe pravilno izvode
  • Izdržljiva baterija koja nudi autonomiju korišćenja do 10 dana, naravno u zavisnosti od podešavanja i funkcionalnosti koje koristite.

Pametni sat Honor ES u crnoj boji sa preglednim displejom

Svi vi koji ste fitnes entuzijasti sada možete uživati u ovom sjajnom sklopu modernog i funkcionalnog uređaja koji će vam omogućiti da što bolje ispratite svoje aktivnosti i organizujete trening po svojoj želji.

Honor slušalice za 1 dinar za svaku preorder kupovinu

Zar ne bi bilo idealno da uz svoj novi pametni sat imate i fenomenalne slušalice u kompletu? Trenirajte, budite aktivni, ali ostanite i u kontaktu. Zato iskoristite jedinstvenu priliku i poručite svoj novi pametni sat među prvima.

U periodu do 18.10.2020. imate mogućnost da neki od Honor satova poručite u pretprodaji.

Ako se odlučite da vaš izbor bude pametni sat Honor GS Pro, kupovinom u preorder periodu dobijete slušalice Honor Magic Earbuds za 1 dinar. Zaboravite na okolnu buku jer ove slušalice ne dozvoljavaju da vam bilo šta smeta.

Svi kupci Honor ES modela tokom pretprodaje za 1 dinar dobiju Bluetooth slušalice Honor Choice.

Uvek u top formi uz Honor pametne satove

Ne propuštajte svoje treninge, poboljšajte svoje fizičke performanse, uživajte u prirodi i svim onim aktivnostima koje vas opuštaju i pune vaše telo pozitivnom energijom.

Izaberite neki od sjajnih Honor pametnih satova u Tehnomaniji i neka vam ovi virtuelni treneri pomognu da ostvarite najbolje rezultate i stignete prvi na cilj.



Ostavite komentar