Tražite poklon za slavu? Pripremili smo vam 7 sjajnih predloga

  0

Miris slavskih dana se već oseća, a izbor poklona za slavu ponekad može da nam zada glavobolju, posebno ukoliko ih biramo u poslednjem momentu.

Kako je 2020. godina po mnogo čemu specifična, ni slave sigurno nećemo obeležavati onakao kako smo navikli. Međutim, to nas ne mora sprečiti da svoje prijatelje i familiju obradujemo na neki originalan način. Da li biste se iznenadili da vam baš u danima oko slave na adresu stigne paket koji niste očekivali?

Da ne odajemo baš sve tajne, ukoliko vam možda zatreba neki poklon, tu smo da vam pomognemo.

Porodica se okupila povodom slave. Svi su nasmejani i uživaju u slavskoj trpezi za stolom

Nekoliko saveta za kupovinu slavskih poklona

Bez obzira što ove godine nećemo ići na slave, niti ih proslavljati u društvu velikog broja rođaka i prijatelja, to ne znači da nam pokloni neće biti potrebni.

Ako želite da iznenadite svoje drage domaćine i imate već neke ideje za to, nudimo vam nekoliko saveta koji će vam pomoći da ne potrošite previše vremena za razmišljanje i kupovinu. Posebno ukoliko tražite više poklona.

  1. Iskoristite aktuelne popuste i akcije
  2. Ukoliko ste u mogućnosti, kupite više poklona tokom jedne kupovine
  3. Unapred odlučite šta želite da kupite i ne gubite vreme tražeći „nešto” što će vam se svideti i što će biti odgovarajuće za ovu priliku
  4. Razmišljajte o potencijalnim poklonima u vreme kada ništa drugo ne možete da radite, u prevozu, tokom vožnje, dok perete sudove i u drugim sličnim situacijama
  5. Pitajte rođake ili prijatelje kod kojih idete na slavu šta im je potrebno – Možda ovo nije preterano popularno rešenje, naročito za one sa kojima niste toliko bliski, ali ponekad zaista može biti od pomoći.
  6. Kupujte poklone online – Uz kafu lagano prelistajte online prodavnicu i izaberite ono što želite da poručite, a izabrani pokloni uskoro stižu na vašu adresu ili na adresu vaših prijatelja i rođaka.

Praktične ideje poklona za slavu

I dok domaćini pripremaju specijalnu slavsku trpezu prepunu različitih đakonija, gosti razmišljaju kako da ih obraduju i kako da pronađu idealan poklon za slavu.

Mnogi smatraju da su pokloni za kuću najdragoceniji za sve ukućane jer predstavljaju odličan način da im pomognete i poklonite im uređaje koji su im potrebni.

Ukoliko ste u potrazi za praktičnim i korisnim slavskim poklonima, pogledajte naše predloge. A kako dobra slavlja uvek počinju i završavaju se u kuhinji, tu ćete pronaći upravo i naše predloge.

Kuhinjske vage – Pokloni se ne mere ali sastojci za omiljene specijalitete obavezno

Jedan su od nezaobilaznih dodataka svake kuhinje. Predstavljaju veoma praktično rešenje poklona za slavu kako starijim, tako i mladim domaćinima.

Čak i ako se dvoumite jer vam se čini da svaka kuća mora da je već ima, kuhinjska vaga je zgodno rešenje i u ovim situacijama. Vage su prešle dug put razvoja ne samo kada su u pitanju tehničke karakteristike već i po pitanju dizajna.

Da li je kuhinjska vaga dovoljno dobar poklon za slavu?

Noviji modeli ovih malih kućnih aparata su pretežno manjih dimenzija, nisu glomazne i zauzimaju mnogo manje prostora u kuhinjama. Veliki broj kuhinjskih vaga ćete prepoznati kao ravne staklene ploče koje imaju čitak i pregledan digitalni displej. Poseduju moderne senzorske komande i funkcije koje doprinose većem komforu pri njihovom korišćenju. Da ne spominjemo lagano čišćenje i veću preciznost merenja.

Moderna kuhinjska vaga sa posudom i digitalnim displejom. U posudi se nalazi 313 grama žitarica

Ako ste ljubitelji modela sa posudom, zašto da ne. I one su modernizovane i samo podsećaju na one stare aparate za merenje sastojaka. Neke od njih poseduju mogućnost automatskog isključivanja, alarm i brojne druge digitalne funkcionalnosti.

I na kraju, kako im odoleti? Upakujte jedan od modela koji vam se najviše sviđa i oduševite svoje domaćine ovim malim dodatkom koji će im u kuhinji uvek biti pri ruci.

Izaberite jedan od sjajnih miksera kao poklon za slavu

Gotovo idealan poklon svakoj porodici. Nema kuhinje bez ovog magičnog dodatka. Može da bude klasičan ručni mikser, mikser sa posudom ili štapni mikser.

Devojka priprema u kuhinji na stolu zdrave napitke sa štapnim mikserom. Na radnom stolu nalaze se limun, ulje, saksija sa svežim zelenim začinskim biljkama

Svaki od njih ima svoju namenu i svoje kvalitete. I dok je štapni mikser manji i kompaktniji uređaj, vrlo često sa više funkcija, glavna prednost miksera sa posudom je njegov stalak koji vas oslobađa velikog dela posla. Sa ovim uređajem vaše ruke su slobodne, pa pruža mogućnost da uradite još nešto dok se smesa lagano muti ili da jednostavno odmorite.

Zašto je mikser idealan poklon za slavu?

Iako su klasični modeli uvek ono što nam prvo pada na pamet, sjajan i izuzetno koristan poklon može da bude i neki od štapnih ili miksera sa posudom. Mnogi od nas najčešće imaju standardne modele, pa ukoliko je to slučaj i sa vašim domaćinima, zašto ih onda ne biste obradovali sa nekim od ovih inovativnih i efikasnih aparata?

Ako biste i vi voleli da u svojoj kuhinji imate neki od ovih praktičnih uređaja, onda nema sumnje da su oni sjajan izbor.

Poklonite vitamine najdražima – Blenderi, sokovnici i cediljke

Zdrava ishrana koja se zasniva na zdravim obrocima i napicima se ne može zamisliti bez ovih sjajnih uređaja. Blendri, sokovnici i cediljke su odani saveznici svake porodice u borbi za bolje zdravlje ukućana.

Mlada devojka stavlja isečeno voće u blender i priprema zdrav obrok. Pored blendera na radnom stolu u kuhinji nalaze se različite vrste svežeg voća i povrća

Imati kvalitetan sokovnik ili cediljku je pravo blago u svakom domu, a ako tome dodamo i dobar blender, sa zadovoljstvom možete miksovati najrazličitije voće i povrće, kao i ostale namirnice. Mogu se još pripremati i sveže ceđeni sokovi, super popularni smuti napici i različiti miksevi zdravih poslastica.

U Tehnomaniji vas čeka raznovrstan izbor sokovnika i cediljki za citruse, kao i najrazličitijih blendera, pa pretpostavljamo da izbor neće biti lak.

Ipak, poznajući svoje domaćine možda možete pretpostaviti šta im je najviše potrebno od ovih uređaja, pa na osnovu toga suziti izbor i, nadamo se, napraviti dobar odabir koji će ih obradovati.

Zašto da seckalica bude vaš izbor slavskog poklona?

Da li imate seckalicu i da li vam je poznato šta sve možete sa njom u kuhinji? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, sigurno znate u čemu vam sve pomaže i koliko vas spašava u svim onim situacijama kada je potrebno naseckati, isitniti i izmešati mnogo sastojaka.

Nezamenljivi je član porodice kuhinjskih aparata, ne košta čitavo bogatstvo a toliko toga može da uradi za vas. Zahvaljujući svojoj multipraktičnosti zato se i našla na našoj listi fenomenalnih slavskih poklona. Najrazličitiji modeli seckalica u Tehnomaniji vam pružaju mogućnost da nađete baš onu koja će se idealno uklopiti u vaš poklon.

Devojka secka povrće uz pomoć seckalice. Na radnoj površini pored seckalice nalaze se luk, paradajz, šargarepa, tikvice, paprika, zelena salata i još mnogo drugih zdravih namirnica

Korišćenje ovog kuhinjskog mini-tornada će svakoj domaćici znatno ubrzati pripremu različitih obroka. Sa seckalicom više nema suza pri seckanju luka, a svaki sastojak se može isitniti po želji, od krupnijih komada do potpuno sitnih i pasiranih namirnica za bebe. Napredniji modeli seckaju i led.

Tako male i jednostavne, a tako moćne.

Multipraktik – Jedan ali vredan i sasvim dovoljan poklon za slavu

Ovaj uređaj sve može, sve zna i skoro sve radi sam. Ukoliko se pitate kako, odgovor je jednostavan.

Multipraktik će vam umesiti savršeno testo, različite smese za torte i kolače. Neki od modela su toliko specijalizovani da nemate šta da radite pored njega, sem da dodate sastojke. Senzori regulišu da brzina mešenja bude konstantna sa ciljem dobijanja najboljeg mogućeg testa u najkraćem roku.

Domaćica koristi multipraktik i u posudu tokom mešanja dodaje kašiku šećera. Pored miksera se na stolu nalaze brašno i jaja

Određeni modeli poseduju više nastavaka i posuda za mešanje, seckanje, mlevenje, pa ne postoji gotovo nijedna radnja koju ovaj uređaj ne može da uradi.

Zbog čega je multipraktik odličan poklon?

Zato što sa njim možete napraviti pauzu jer on radi umesto vas. Veliki je izbor sjajnih multipraktika, a posedovanje ovakvog aparata u kuhinji oslobodiće vas dugotrajnog stajanja.

Ukoliko se odlučite da nekome za slavu poklonite baš ovakav jedan uređaj, nije vam potrebno ništa drugo sem jedne mašne, kao šlag na torti.

Najbolji poklon za slavu ste vi

Bilo da želite da obradujete familiju ili prijatelje, neki od praktičnih uređaja za domaćinstvo su uvek sjajno rešenje.

Ali ne zaboravite, najbolji poklon svakome od njih bi bilo vaše prisustvo koje bi ulepšalo ovaj poseban dan svakoj porodici. Umesto toga, ove godine će biti dovoljno da ih pozovete i čestitate slavu.

Potrudite se da im prenesete sreću i dobro raspoloženje, a ukoliko želite da ih iznenadite i poklonom, nadamo se da smo vas inspirisali i da će vam naši predlozi slavskih poklona olakšati izbor i kupovinu.



Ostavite komentar