Hisense i Haier inverter klime sa specijalnom tehnologijom koja eliminiše bakterije i viruse iz vazduha

  0

Da li želite savršenu kombinaciju uređaja koji mogu i zagrejati i rashladiti vaš prostor, a ujedno omogućiti da vazduh u njemu bude značajno kvalitetniji?

Bez obzira na to koje je godišnje doba u pitanju ili kakvi virusi vrebaju, predstavljamo vam sjajne Haier i Hisense inverter klime uz koje će vazduh u vašem domu biti odgovarajuće temperature i u velikoj meri prečišćen od bakterija i virusa, uključujući i virus koji izaziva Covid-19.

Ove klime omogućavaju vam da ih koristite za grejenje i pri veoma niskim spoljašnjim temperaturama zahvaljujući inverter motoru, a da pritom udišete vazduh sa daleko manje virusa i bakterija, bilo da ste u stanu ili kancelariji.

Saznajte koje sve fantastične funkcije imaju ovi uređaji i na koji način će vašu svakodnevnicu učiniti praktičnijom i komfornijom.

Momak i devojka sede na kauču u modernoj dnevnoj sobi i podešavaju rad klima uređaja
Foto: Shutterstock

 

Čist vazduh u vašem domu uz sjajne Hisense i Haier inverter klime

Uređaji ova dva proizvođača izazvali su pravu revoluciju na tržištu. U vreme pandemije koronavirusa koja nam je potpuno izmenila život, donela promene i veliki broj izazova, Hisense i Haier inverter klime istakle su se jer imaju mogućnost da iz vazduha uklone ne samo bakterije, već i virus koji izaziva Covid-19.

Potreba da u stanovima, kancelarijama i prostorijama u kojima češće boravimo vazduh bude prečišćen, promenila je naše prioritete i navike. Upozorenje lekara da se zbog koronavirusa klima-uređaji ne uključuju, za vlasnike ovih modela ne važi. Zbog toga je potreba za ovim uređajima postala sve učestalija.

Haier i Hisense inverter klime uklanjanju veoma visok procenat koronavirusa (SARS-CoV-2) iz vazduha, što je naučno dokazano na testovima sprovedenim u Texcell laboratorijama u Parizu. Za sve koji žele da u svom domu imaju klimu koja, osim ostalih odličnih karakteristika, ima i specifičnost poput mogućnosti uklanjanja bakterija i virusa iz vazduha, ovi uređaji su pravi izbor.

Hisense inverter klima Wings HiNano12K, revolucionarni proizvod za život bez bakterija

Ova inverter klima proizvođača Hisense postala je prepoznatljiva po kvalitetu izrade, zbog čega ima garanciju na kompresor od čak 7 godina. Karakteristike ovog modela su ujedno i njegova najbolja preporuka:

  • HiNano generator – Proizvodi veliki broj plazma jona i tako smanjuje prisustvo virusa u vazduhu. Generišući milion jona po kubnom centimetru, efikasno eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. Francuska Texcell laboratorija dokazala je da je vrlo efikasan i u elimisanju čestica koronavirusa (SARS-CoV-2). Za dva sata uništi 93,54% tih čestica.
  • Grejač tacne spoljašnje jedinice – Na niskim temperaturama, u okruženjima visoke vlažnosti vazduha, spoljna jedinica se lako zamrzne, što utiče na rad klima uređaja i čak može dovesti do kvara. Integrisan grejač u spoljašnjoj jedinici sprečava zamrzavanje i održava stabilan rad klima uređaja.
  • Jonizator – Sistem filtracije iz vazduha uklanja mirise, polen, prašinu i dim i obezbeđuje čist vazduh, a super jonizator u vazduh ubacuje negativne jone koji su višestruko korisni i pomažu u uspostavljanju ravnoteže organizma.
  • Full DC Inverter – Savremena inverterska tehnologija omogućava maksimalnu energetsku efikasnost zahvaljujući inteligentnom radu klima uređaja. Rad kompresora je višestruko olakšan, efikasniji i uz manje buke, dok je kontrola temperature preciznija.
Hisense inverter klima Wings 12 K sa HiNano generatorom proizvodi jone i eliminiše viruse iz vazduha
Foto: Hisense

 

U vreme visokog tehnološkog razvitka, Hisense klima uređaji opet su tri koraka ispred svih. Njihova tehnologija, praktičnost i komfor koji pružaju izdvajaju ih od ostalih uređaja iste vrste. Donosimo vam samo neke od opcija u kojima ćete uživati:

  • Pametna Wi-Fi kontrola uz HiSmart Life aplikaciju

Pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze, klimom se može upravljati sa bilo kog mesta koristeći HiSmart Life aplikaciju koja je dostupna i na srpskom jeziku. Na taj način prijatnu atmosferu u stanu ili kancelariji možete obezbediti i pre ulaska u prostoriju.

  • Smart Mode

Fantastičan režim pogodan ukoliko spoljašnja temperatura naglo padne ili ukoliko ne želite da razmišljate u kom režimu da uključite klimu. Vaše je samo da odaberete temperaturu, a poseban logički algoritam zadaće najbolja podešavanja i način rada za postizanje željene temperature.

  • Tihi rad

Uživajte u mirnom i tihom okruženju u kome možete potpuno da se opustite jer je nivo buke koju ovaj uređaj proizvodi izuzetno nizak i nekada je na nivou od svega 19 dB.

  • Smart Voice Control

Hisense HiSmart Life aplikacija je kompatibilna sa Google asistentom, kao i sa Amazonovim virtualnim asistentom Alexa što omogućava da se koristi Amazon Echo za upravljanje aplikacijom i da svojim glasom upravljate uređajem – regulišete temperaturu, podesite režim rada ili jednostavno uključite ili isključite klimu.

  • Protok vazduha u više dimenzija

Zahvaljujući nezavisnom levom i desnom usmerivaču, vazduh se može usmeriti da direktno duva u korisnika ili da ga izbegne. Leti se hladan vazduh spušta od plafona, a zimi se topao vazduh podiže od poda i zagreva telo od stopala.

Sve ovo vam može zvučati kao da ste u filmu naučne fantastike. U stvari, rukovanje je veoma jednostavno, a užitak maksimalan. Zbog toga Hisense inverteri spadaju među najbolje inverter klime.

Haier Inverter klima Flexis Plus, dizajn i tehnologija u službi zdravlja

U korak sa vremenom ide još jedan proizvođač. Specifičnim zahtevima potrošača, posebno u vreme pandemije koronavirusa, odgovorila je i kompanija Haier. Osmislila je i tržištu ponudila odličan klima uređaj sa implementiranom tehnologijom UVC sterilizacije koja omogućava čišćenje vazduha od virusa i bakterija.

Mladi bračni par sa detetom čita knjigu u dnevnoj sobi, uživa u prijatnom ambijentu zahvaljuljući radu Haier inverter klime Flexis Plus sa Wi-Fi upravljanjem
Foto: MB Frigo-Haier

 

Sve je počelo krajem 2020. godine – Haier Air Conditioning i kompanja Texcell S.A. sproveli su testove na Haier UVC generatoru koji je sastavni deo ovih klima uređaja. Istraživanje je pokazalo da UVC generator inhibira 99,998% virusa SARS-CoV-2 u jednom satu, te je izuzetno efikasan pri smanjenju rizika od infekcije koronavirusom.

Ovaj generator instaliran je na isparivaču, a UVC zraci, koji su vrsta UV zraka, deluju na mikroorganizme tako što im uništavaju DNK i RNK strukturu i sprečavaju da vrše vitalne ćelijske funkcije. Generator trenutno deluje – kada vazduh prođe kroz deo u kome deluju UVC zraci, izlazi pročišćen u prostoriju.

Haier inverter klima Flexis Plus je odličan predstavnik uređaja ovog proizvođača i savršen je spoj dizajna i tehnologije u službi zdravlja. Poseduje sjajne funkcije koje će vam omogućiti maksimalan komfor:

  • ECO senzor – detektuje da li ima nekoga u prostoriji, ukoliko nema nikoga duže od 20 minuta, uređaj se prebacuje na mod štednje energije
  • 3D strujanje vazduha – brzo stvara prijatnu mikroklimu sa efektom prirodne cirkulacije vazduha i eliminiše mogućnost neprijatnih promaja
  • Frost clean – funkcija samočišćenja, da svaki udah vazduha bude očišćen od prašine, alergena, bakterija i virusa
  • Specijalni dizajn ventilatora – domet zraka je do 20 m, što ga čini idealnim za klimatizaciju velikih prostora

Model Flexis Plus odlikuje se visokom energetskom efikasnošću i elegantnim izgledom. Mat bela površina daje mu posebnu sofisticiranost. Uz sve prethodno navedene odlike, sasvim dovoljno da to bude pravi izbor za vas.

Zašto da izaberete baš Hisense i Haier klime?

Karakteristike koje smo opisali govore same za sebe. Pomoću inovativne, pametne tehnologije, odabirom jednog od ovih uređaja uživaćete u mnogo korisnih funkcija i to sve uz lako i jednostavno upravljanje, čak i kada niste kod kuće.

Ako ste još uvek u dilemi koju klimu kupiti, odaberite pametno i obezbedite sebi i svojoj porodici savršenu temperaturu i vazduh prečišćen od virusa i bakterija.

Pronađite Haier i Hisense inverter klime u Tehnomaniji, odlučite se za jedan od ovih fantastičnih uređaja i uživajte u karakteristikama koje će vaš dom učiniti bezbednijim i prijatnijim mestom, za sve bezbrižne trenutke sa najmilijima. A ukoliko vam je potrebno više dodatnih saveta oko izbora, pročitajte u našem vodiču šta bi sve trebalo da uzmete u obzir pri kupovini.



Ostavite komentar